Antena Meniu Search
x

FOTO. Trecerea de pietoni pe care și-a pierdut viața Raisa, refăcută după mai bine de două săptămâni de la teribilul accident

Avocatul familiei Raisei, fetița care și-a pierdut viața după ce un polițist a lovit-o în plin pe o trecere de pietoni de pe bulevarul Laminorului anunță că marcajul în locul respectiv a fost refăcut la mai bine de două săptămâni de la incident.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 14:08

"Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetița familiei Barbu și-a pierdut viața și încă o fată de 11 ani o să rămână pe viață cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape trei săptămâni de la accident și la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor ca pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacție a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală", spune Adrian Cuculis, avocatul familiei Barbu.

Sesizări făcute degeaba

Mai multe sesizări către Administrația Străzilor au fost făcute în ultimii ani de locatarii din zona Bucureștii Noi. Plângerile vizau mai multe treceri de pietoni ale căror marcaje s-au șters de-a lungul timpului.

Este și cazul trecerii de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, unde Raisa, fetița de doar 11 ani, a fost lovită în plin și târâtă 50 de metri de o mașină de poliție condusă cu viteză mare de agentul Constantin Popescu, de la Secția 5. Raisa a murit pe loc, iar colega cu care traversa strada a fost rănită, fiind internată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”.

O captură Google Maps confirmă că respectiva trecere de pietoni avea marcajul nerefăcut de mai bine de un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » FOTO. Trecerea de pietoni pe care și-a pierdut viața Raisa, refăcută după mai bine de două săptămâni de la teribilul accident