Antena Meniu Search
x

Video Raisa, îngerul de copil ucis pe trecere de o mașină de poliție. Distrus, tatăl a scos un strigăt din inimă lângă copila lui: ”A murit!”

Un poliţist a lovit cu maşina două copile pe trecerea de pietoni. Fetiţele de 11 ani se întorceau de la şcoală şi mai aveau câţiva paşi până acasă. Una dintre ele a murit la scurt timp de la impact. Cealaltă, este în stare gravă, la spital. Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză, iar surse Observator spun că echipajul nu era în misiune. Mai grav, cel care a accidentat copiii, ar fi verificat cu piciorul dacă fetiţa care agoniza mai mişcă. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.01.2022, 19:24

Vezi și

Ora 13.25. Cele două fetiţe se întorceau de la şcoală când au ajuns la trecerea de pietoni pe care o traversau zi de zi. N-au apucat să facă decât câţiva paşi.

Bogdan Dinu, reporter Observator: ”Aceasta este trecerea de pietoni unde maşina de poliţie le-a acroşat pe cele două fetiţe. Fără nicio urmă de frânare, a aruncat-o pe una dintre ele la o distanţă de aproximativ zece metri până în zona unde se află acum autospecialele”.

Fetițele lovite pe trecerea de pietoni se întorceau de la școală

Raisa, un înger de copil pentru care viaţa abia începuse, a murit la câteva minute după impact. Zdrobit de durere şi neputinţă, tatăl fetei a izbucnit în hohote de plâns. ”A murit!”/ ”Aoleeu, copilaşul meu bun. Raisa mea bună”

Pe acelaşi subiect

Martor: ”Dacă furi o pâine, la puşcărie, dacă ţi-a omorât copii nu-ţi face nimica! HUO!”

Cealaltă fetiţă, tot de 11 ani, a ajuns la spital. Este conştientă şi lovită la un picior. A scăpat uşor, dar trauma de a-şi vedea prietena murind nu se va vindeca vreodată.

Prietena Raisei a supraviețuit impactului cu mașina de poliție

Imediat după accident, martorii descriu scene înfiorătoare şi greu de înţeles. Poliţistul s-ar fi dat jos de la volan şi ar fi împuns-o cu bocancul să vadă dacă mai respiră. Într-o fotografie surprinsă la câteva momente după impact, se vede cum agentul are piciorul sub fată. 

Martor: ”Avea un bocanc fetiţa, rupt, şi piciorul se vedea că e rupt şi o mişca cu piciorul. Şi i-am zis nu o mai mişca cu piciorul, las-o în pace, sună la salvare. Şi după aceea a luat-o cu mâinile, aşa cum îţi arăt şi a pus-o pe o parte”.

La fel de absurd, în loc să sune imediat la ambulanţă, poliţistul şi-ar fi alertat mai întâi colegii prin staţie, mai spun martorii.

Martor: ”Primul echipaj de poliţie care a venit l-a luat pe şofer, l-au ascuns după cazanul din staţia de RATB, au aşteptat să vină maşina şi l-au schimbat de haine”.

Martor: ”Am întrebat, într-adevar, cine a condus. Mi-au indicat către un domn care în acel moment se schimba. Îşi dădea jos geaca de poliţist specială, cu inscripţiile”.

Martorii spun că mașina de poliție nu avea girofarurile aprise

Mai grav, martorii acuză că poliţiştii au aprins girofarele după accident ca să pară că au fost în misiune. De altfel şi în comunicatul poliţiei, transmis imediat după accident, oamenii legii susţin că maşina avea semnalele luminoase aprinse. Martorii şi imaginile îi contrazic.

Diana Sarca, Poliția Capitalei: ”Urmează să stabilească absolut întreg contextul”

Martor: ”De ce a pornit girofarurile după accident? Să stingă girofarurile aşa cum au fost la momentul accidentului. Erau închise! Să stingă sărăciile alea de girofaruri că este un afront la adresa noastră!”

Martoră: ”Nu, domnule, n-au fost aprinse. Bineînţeles, le-au aprins după accident”.

Agentul care le-a lovit pe cele două copile este poliţist de proximitate la secţia 5. Nu avea şcoală de poliţie, a fost angajat din sursă externă în 2017. Tânărul nu era băut la momentul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » Raisa, îngerul de copil ucis pe trecere de o mașină de poliție. Distrus, tatăl a scos un strigăt din inimă lângă copila lui: ”A murit!”