Antena Meniu Search
x

Avocatul familiei Raisei cere audierea Marinei, cea de-a doua fetiţă lovită pe trecere de poliţist: "Vrea să ajute la aflarea adevărului"

Avocatul familiei fetiţei moarte în accidentul provocat de un poliţist solicită audierea celei de-a doua fete lovite de maşina Poliţiei. El spune că cea mică ”e bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului”, propunând audierea acesteia la domiciliu, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 14:03

Avocatul familiei Raisei cere audierea Marinei, cea de-a doua fetiţă lovită pe trecere de poliţist: "Vrea să ajute la aflarea adevărului"

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetiţa moartă în accidentul provocat de un poliţist pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, solicită audierea celei de-a doua fetiţe, care a supravieţuit accidentului şi a cărei stare de sănătate este bună, el propunând procurorului de caz să discute cu copila la domiciliul acesteia. Cuculis susţine, de asemenea, că este importantă audierea unui alt poliţist, care este coleg cu cel aflat la volanul autospecialei implicate în accident.  

”Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, a declarat, joi, avocatul Adrian Cuculis.  

Avocatul a solicitat procurorului de caz audierea copilei la domiciliul acesteia

Acesta a precizat că Marina, cea de-a doua fetiţă care se afla împreună cu Raisa atunci când a avut loc accidentul, ”e bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului”, copila fiind dispusă, conform avocatului, să discute cu procurorul despre ce s-a întâmplat atunci. Cuculis a precizat că a solicitat procurorului de caz audierea copilei la domiciliul acesteia, pentru ca ea să nu fie supusă unor noi traume.

”Nu putem să o audiem în Parchet. Mi se parte o chestiune mult prea intruzivă în viaţa ei şi, mai ales că este tulburată în urma accidentului, cererea a fost de audiere a domiciliul fetei şi aşteptăm să se pronunţe doamna procuror inclusiv pe această cerere”, a mai spus avocatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Avocatul familiei Raisei cere audierea Marinei, cea de-a doua fetiţă lovită pe trecere de poliţist: "Vrea să ajute la aflarea adevărului"