Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu a mai distrus un Nissan GT-R şi un Ferrari în alte două accidente

Înainte de a produce tragedia din Bucureşti, Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a mai distrus alte două maşini de lux: un Nissan GT-R, în Elveţia şi un Ferrari, în Italia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 13.09.2019, 13:07

Înainte de a produce tragedia din Bucureşti, Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, a mai distrus alte două maşini de lux: un Nissan GT-R, în Elveţia şi un Ferrari, în Italia.

În trecut, atunci când se afla la studii în Elveţia, Mario Iorgulescu a provocat un accident în timp ce conducea un Nissan GT-R, o maşină extrem de puternică, care costă peste 100.000 de euro.

Un alt accident în care a fost implicat Mario Iorgulescu s-a produs în Italia, acolo unde fiul preşedintelui LPF conducea un bolid Ferrari.

După cele două accidente, Mario a căzut la înţelegere cu tatăl său: a fost de acord să meargă la dezalcoolizare, iar în schimb să primească o maşină nouă.

Pe acelaşi subiect

Astfel, Mario Iorgulescu a primit un autoturism de lux Aston Martin DBS Superleggera care atinge 100 de km/h în numai 3,4 secunde şi o viteză maximă de 340 de km/h.

Preţul unui astfel de autoturism porneşte de la peste 200.000 de euro.

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu ar fi primit sume uriaşe de bani

Potrivit unor surse din anchetă, după teribilul accident produs pe 8 septembrie 2019, pe Şoseaua Chitilei, rudele lui Daniel Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, ar fi primit zeci de mii de euro.

Cu toate acestea, rudele victimei au mers astăzi la audieri şi s-au constituit parte civilă în dosar, solcitiând daune morale şi materiale ca urmare a accidentului.

Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin atunci când a provocat accidentul

Mario Iorgulescu este în continuare internat în spital, iar starea lui pare să se fi îmbunătăţit. Totuşi, tânărul de 24 de ani este conectat la aparate, fiind ventilat mecanic pentru a putea respira.

În momentul în care a produs cumplitul accident, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar testele de sânge ar fi ieşit pozitive pentru cocaină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu a mai distrus un Nissan GT-R şi un Ferrari în alte două accidente