Antena Meniu Search
x

Video Mărturia tânărului din Neamţ păcălit de o prietenă că are cancer. I-a dat 60.000 de euro pe pastile, dar la medic a aflat că e sănătos tun

Inventivitatea escrocilor nu are limite. Un tânăr de 33 de ani din Neamţ a fost păcălit de o prietenă care i-a spus că are cancer şi i-a oferit un remediu. Convins că suferă de cumplita boală, bărbatul a plătit pentru tratamentul-minune! Nu mai puţin de 60.000 de euro. Când a ajuns la medic, omul a descoperit că e sănătos-tun. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 19:58

Vezi și

Păgubit: O prietenă de familie foarte apropiată, omul de încredere al familiei. 

Coşmarul tânărului a început în urmă cu doi ani după ce i-au apărut câteva pete pe limbă şi şi-a făcut analize. O prietenă de familie i-a cerut rezultatele şi i-a promis că le va trimite unui medic renumit din Austria, să le interpreteze. I-a pus un diagnostic crunt: cancer. 

Păgubit: Cred că se pregătea pe internet, nu avea pregătire, nici asistentă medicală nu este. 

Disperat, bărbatul a plătit până la 1.800 de euro pe pastile

Pe acelaşi subiect

Femeia de 44 de ani l-a minţit că are nevoie de medicamente care se găsesc doar în străinătate. Disperat, bărbatul a plătit. 

Păgubit: Pastilele ajugeau de la 100 de euro bucată până la 1.800 de euro. Dădeam banii şi în câteva zile îmi veneau medicamentele. Aveam să rămân fără casă, fără nimic. 

Tratamentul-minune l-a costat nu mai puţin de 60.000 de euro. 

Păgubit: O alimentaţie cât mai naturală, fără sucuri, fără alcool. 

Reporter: Îţi spunea ea ce să faci, nu?

Păgubit: Absolut. În fiecare dimineaţă mă cântăream. Presupusului doctor îi trimiteam. 

Tratamentul minune consta de fapt în suplimente alimentare

Bărbatul a avut o presimţire şi a decis să meargă la un control în Cluj. A aflat stupefiat că nu suferă de nicio boală. S-a dovedit că aşa zisul tratament minune consta de fapt în suplimente alimentare scoase din foliile lor originale şi puse în alte recipiente. A mers apoi direct la Poliţie. 

Ramona Ciofu, IPJ Neamţ: Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Au fost descoperite şi ridicate mai multe înscrisuri şi comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate persoanei vătămate. 

Femeia este sub control judiciar, cercetată pentru înşelăciune. Poliţiştii atrag atenţia că tot mai mulţi escroci incearcă să profite de disperarea oamenilor care suferă de boli grave. Anul trecut, trei bărbaţi din Ungaria au înşelat 80 de români care căutau pe internet pastile pentru cancer sau hepatită C. Le luau banii, dar nu le dădeau şi medicamentele. Escrocii au furat în jur de 100.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mărturia tânărului din Neamţ păcălit de o prietenă că are cancer. I-a dat 60.000 de euro pe pastile, dar la medic a aflat că e sănătos tun