Antena Meniu Search
x

Video Fiii ghicitoarelor Maria Câmpina şi Brăţara l-ar fi păcălit pe Mitică Dragomir. Sume uriaşe obţinute din afaceri ilegale cu imobiliare

Percheziţii la mafia imobiliară din Bucureşti şi Ilfov. Două clanuri îşi însuşeau fără drept terenuri sau case printr-un artificiu legal şi apoi le vindeau mai departe pe bani grei. Printre păgubiţi sunt şi nume grele: Mitică Dragomir a ridicat un complex imobiliar pe un astfel de teren. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.07.2023, 20:21

Vezi și

Polițiștii au descins în forță încă de la primele ore, la 35 de locații din București și Ilfov. Scopul lor: destructurarea unei grupări care s-a specializat în vânzarea fără drept a mai multor terenuri și case aflate, în realitate, în patrimoniul primăriei, nicidecum în proprietatea lor. 

Reporter: Pentru ce v-au chemat? 

Ghicitoare: Eu? Să îmi fac buletinul... Dacă arunc eu cu asta în voi acum?

Din întreaga schemă ar face parte două clanuri celebre

Pe acelaşi subiect

Din întreaga schemă ar face parte două clanuri celebre: clanul Stemabil, al cărui lider ar fi fiul ghicitoarei Maria Câmpina și clanul Buzea, condus de fiul ghicitoarei Brățara. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: În ultimii 4 ani, cei din grupare mergeau în instanță și cereau drepturi asupra proprietăților pe baza uzucapiunii de 30 de ani. Indiferent de sentința instanței, aceștia falsificau după caz hotărârile și le foloseau mai apoi pentru a vinde proprietățile către cumpărători de bună credință. 

Mai exact, cei din reţea declarau că au avut în grijă terenul sau imobilul respectiv, timp de 30 de ani, prin urmare, conform legii, puteau deveni proprietari de drept. 

Printre cei păcăliţi ar fi şi familia lui Mitică Dragomir

Printre cei păcăliţi ar fi şi familia lui Mitică Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a construit pe terenul cumpărat ilegal un complex imobiliar. 

Mitică Dragomir: Sunt cumpărător de bună credință. Eu am cumpărat acest teren, am făcut blocul, l-am vândut. L-am cumpărat acum 3-4 ani. Eu nu am cumpărat de capul meu, am fost cu avocații la notar... Eu nu dau banii aiurea. Vinovații să se ducă la pușcărie!

În total, prejudiciul ajunge la 6 milioane de euro. La locuințele celor bănuiți, polițiștii au găsit mai multe sume de bani şi documente. 24 de persoane au fost aduse de polițiști la audieri, dintre care 18 acuzate de înșelăciune, fals în înscrisuri oficiale și fals în declarații. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fiii ghicitoarelor Maria Câmpina şi Brăţara l-ar fi păcălit pe Mitică Dragomir. Sume uriaşe obţinute din afaceri ilegale cu imobiliare