Antena Meniu Search
x

Cum a fost păcălit un bărbat din Alba să cumpere cu 15.000 de euro un BMW furat: "După 5 minute a venit poliţia"

Un bărbat din Alba a vrut să îşi cumpere o maşină, dar a căzut în plasa unor escroci. Tânărul a fost plimbat pe drumuri, între Germania şi Belgia pentru a ridica maşina, dar într-un final tot cu poliţia a trebuit să discute.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:11

Cum a fost păcălit un bărbat din Alba să cumpere cu 15.000 de euro un BMW furat: "După 5 minute a venit poliţia"
- alba24.ro

Bărbatul din Alba a plecat în Germania cu 15.000 de euro în buzunar pentru a cumpăra un BMW. O dată ajuns acolo, a fost trimis în Belgia pentru a ridica maşina. După ce s-a întâlnit cu cel care trebuia să i-o vândă, a verificat actele, a achitat suma şi a plecat. Actele păreau în regulă, doar că funcţionarii unei primării din Belgia s-au prins de escrocherie atunci când tânărul din Alba le-a cerut numerele de tranzit pentru a putea reveni în România.

Şi-a dat seama că a fost păcălit abia după ce a intervenit poliţia

Bărbatul a povestit toată păţania pentru Alba24. "Pe data de 19.07.2023 am găsit o mașină pe Koblenz de vânzare. A, sunat câteva zile la aceasta mașină dar nu mi-a răspuns nimeni pâna în data de 22.07.2023! Am luat legătura cu acea persoană, am vorbit despre mașina, am negociat, am făcut un termen pe când aș putea ajunge. Am zburat cu avionul în data de 24.07.2023, a venit un fin de al tatalui meu să mă ia de la aeroport apoi am plecat de la Dortmund spre Koblenz, pe drum aproape de Koln am sunat doamna respectivă să îmi trimită locația exactă ca sa ajung la mașină. Asteptând 5 minute mi-a trimis locația din Belgia, am sunat înapoi și i-am zis că ce se întamplă de a ajuns mașina în Belgia.

A zis că de dimineață când să plece soțul ei la lucru nu a mai pornit mașina lui si a mers cu mașina ei marca BMW. Nu au fost foarte mulți kilometri până la Liege, Rue Nicolas Fossoul și am mers să văd mașina! Am ajuns la mașină, am așteptat 10 minute până a coborat acel om din bloc, am văzut mașina, am vorbit despre alți bani deoarece avea o jantă zgâriată și ceva mici zgârieturi la bara din față, bara din spate. Am mai negociat ceva la mașina si am facut târgul! De la 14.500 de euro am mai negociat 700 € în total 13.800 €. Am bătut palma și am cumparat mașina! Omul mi-a aratat buletinul Robert Schulz, un ecuson de la gât tot Robert Schulz așa cum era în briful mare și briful mic. Seriile la mașină toate erau ok, și sub capota și pe ușa din stânga, nu mi-am dat seama deloc a fi ceva fals.

Am plecat cu mașina spre Melsungen aproape de Kassel acolo statea finul meu și de acolo să scot numere de tranzit. Marți am mers fără termen la primărie și nu am putut, abia doar miercuri mi-am făcut un termen. Miercuri, la ora 08:30 am mers la un birou să îmi platesc impozitul și asigurarea pe o lună la mașina apoi la primărie să îmi facă actele. La primarie am intrat am dat numerele, actele și mi-a zis omul să aștept afară 5 minute. După 5 minute a venit poliția! Apoi m-au luat la întrebari și mi-au zis că mașina are numere false și ca ramane la ei. Apoi m-au dus la poliție pentru declarații! Mașină cu acte false! Brief mare, brief mic hârtii toate ok încât nu mi-am dat seama ca e furată. Am verificat mașina și pe car vertical. Si nu a aratat ca fiind furată. De 1 luna jumate era furată mașina și poliția din Belgia și Germania nu a fost în stare să găsească mașina ca fiind furată!", a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Acum acesta speră să îşi mai poată recupera cumva banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Evenimente » Cum a fost păcălit un bărbat din Alba să cumpere cu 15.000 de euro un BMW furat: "După 5 minute a venit poliţia"