Antena Meniu Search
x

Maşina criminalului de la Caracal, în care se afla Alexandra, filmată în dimineaţa răpirii (video)

Maşina criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, în care se afla Alexandra, filmată în dimineaţa răpirii. La aproximativ o oră după filmare, adolescenta de 15 ani a sunat prima oară la 112 şi a cerut ajutorul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.07.2019, 20:03

Maşina în care se afla Alexandra, răpită de criminal, a fost filmată Vezi și

Maşina criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, în care se afla Alexandra, filmată în dimineaţa răpirii. La aproximativ o oră după filmare, adolescenta de 15 ani a sunat prima oară la 112 şi a cerut ajutorul.

Autoturismul Reanult în care Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie pe Anexandra Mâceşanu, pe 24 iulie, la Caracal, a fost surprins de două ori de camerele de supraveghere, la un intervl de 9 minute, pe o şosea de la marginea oraşului.

Prima oară maşina trece spre ieşire din oraş, a doua oară, la ora 9:57, revine în Caracal, iar în acel moment Alexandra era în autoturism.

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, Alexandra Măceşanu s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, neştiind că merge spre moarte. După ce s-a urcat în maşină, la scurt timp, criminalul a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Potrivit lui Dincă, fata ar fi evitat discuția. 

Pe acelaşi subiect

Alexandra se afla pe locul din față, în dreapta șoferului. Apoi Dincă i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Nu în mașină, ci "să mergem într-un loc". Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. 

Tânăra Alexandra Măceşanu și-a păstrat calmul chiar și atunci când a realizat că este răpită și e posibil să fie violată.

"Fata nu s-a speriat. S-a opus, dar am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi", povestește Dincă.

DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandra Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă care i-a fost lipită pe gură, în mașină. 

I-a imobilizat mâinile, apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la câțiva kilometri distanță.

După ce a trecut prin chinuri de neimaginat, fata de 15 ani a reuşit să ia telefonul călăului. Un telefon vechi, fără acces la internet. Alexandra a văzut în apelul la 112 singura scăpare.

A vorbit patru minute cu angajaţii statului pe care i-a implorat să o ajute. În zadar, însă. Poliţiştii au intrat în casa criminalului la 19 ore de la apel. A fost, însă, mult prea târziu. Copila fusese abuzată sexual, omorât, apoi incendiată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Maşina criminalului de la Caracal, în care se afla Alexandra, filmată în dimineaţa răpirii (video)