Antena Meniu Search
x

Mașina în care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra și Luiza a fost scoasă la vânzare. Prețul e derizoriu

Mașina în care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra și Luiza a fost scoasă la vânzare. Prețul e derizoriu pentru autoturismul Reanult în care au fost văzute ultima oară fetele ucise de monstrul din Caracal.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.06.2020, 10:41

Caracal
Autoturismul Renault în care au fost răpite Alexandra și Luiza - hepta
  • Auoturismul Reanult e nefuncțional.
  • Mașina a fost demontată de anchetatori.

Mașinile deținute de Gheorghe Dincă, bărbatul de 67 de ani acuzat de răpirea și uciderea a două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au fost scoase la vânzare prin licitație. 

Chiar dacă nu există o sentință definitivă în cazul crimelor de la Caracal, cele două autovehicule care erau în proprietatea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate de autorități în timpul verificărilor din curtea casei monstrului din Caracal. 

Conform Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane, cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație.

Prețul de pornire este de 1.033 de lei, autoturismul, respectiv 5.017 lei, autoutilitara. În anunțul de licitație pentru ambele autoturisme se precizează faptul că sunt nefuncționale, pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat. 

Locul de predare este localitatea Drăgănești, din județul Olt. 

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mașina în care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra și Luiza a fost scoasă la vânzare. Prețul e derizoriu