Antena Meniu Search
x

BMW Seria 5 distrus luni în accident, scos la vânzare marți, în Moldova: "Starea lui era bună"

Un BMW Seria 5 distrus luni în accident a fost scos la vânzare marți, în Moldova: "Starea lui era bună", a scris în anunț proprietarul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.06.2020, 09:34

  • Prețul mașinii e de 2.500 de euro.
  • Autoturismul e fabricat în 1999.

Un autoturism BMW seria 5 a fost distrus luni pe o stradă din Chișinău, într-un accident în urma căruia șoferul a ajuns la spital, fără să fie grav rănit. La o zi după accident, mașina a fost scoasă la vânzare și anunțul a devenit viral. 

Autoturismul a lovit un copac cu partea dreaptă, fiind serios avariat, dar textul care însoțește fotografiile din anunțul de vânzare laudă mașina cu mult umor. "Comolectație full android, cameră spate, perdele, trapă, salon recaro cu încălzire. Starea era ideală. Nu consumă ulei, acumulator nou, motorul și cutia nu-s atinse, consumă 70 de lei la 100 km, metan 18 cuburi.", scrie în anunț.

BMW seria 5 de vânzare

Prețul mașinii este de 2.500 euro și din imaginile atașate anunțului putem vedea și mai bine efectele accidentului. Partea din dreapta a mașinii este complet distrusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » BMW Seria 5 distrus luni în accident, scos la vânzare marți, în Moldova: "Starea lui era bună"