Antena Meniu Search
x

Video Medic de 59 de ani de la Spitalul C.C. Iliescu, găsit mort în vestiar de colegii săi chiar când trebuia să intre de gardă. Alături de el se afla o perfuzie

Un medic de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu s-ar fi sinucis în cursul zilei de astăzi. S-a întâmplat chiar la unitatea medicală unde lucra. 

Maria Rohnean
de Maria Rohnean

la 12.04.2024, 21:08

Vezi și

 Sinuciderea este una dintre ipoteze pentru că medicii care l-au găsit în vestiar, înainte de a intra în gardă, au găsit lângă el o perfuzie, nu se ştie de unde a luat-o. Medicul avea 59 de ani şi lucra în secţia de anestezie şi terapie intensivă de la CC Iliescu încă din anii 90. Nu a lucrat la alt spital. 

Găsit mort în vestiar

Era cunoscut însă cu depresie, probleme psihice şi a fost internat în urmă cu câţiva ani, potrivit unor surse, şi la Spitalul de Psihiatrie Obregia, dar şi-a revenit, s-a întors la muncă, iar în ultima perioadă, colegii au observat că era depresiv şi trist. În această dimineaţă, trebuia să intre în gardă, însă în jurul orei 7, colegii l-au găsit în stop cardio-respirator.

Au încercat să îl resusciteze, însă nu ştiau decât timp a survenit acest stop, putea fi de cinci minute sau de o oră, mai bine de 45 de minute, însă nu au mai putut face nimic. Poliţiştii urmează să stabilească dacă a fost sinucidere sau moarte naturală. 

Ce spun poliţiştii 

Poliția Capitalei - Secția 7 Poliție a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconștient. Bărbatul era medic în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, urmând să se clarifice cauza morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Medic de 59 de ani de la Spitalul C.C. Iliescu, găsit mort în vestiar de colegii săi chiar când trebuia să intre de gardă. Alături de el se afla o perfuzie