Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Medic de 59 de ani de la Spitalul C.C. Iliescu, găsit mort în vestiar de colegii săi chiar când trebuia să intre de gardă. Alături de el se afla o perfuzie

Un medic de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu s-ar fi sinucis în cursul zilei de astăzi. S-a întâmplat chiar la unitatea medicală unde lucra. 

Maria Rohnean
de Maria Rohnean

la 12.04.2024 , 21:08

 Sinuciderea este una dintre ipoteze pentru că medicii care l-au găsit în vestiar, înainte de a intra în gardă, au găsit lângă el o perfuzie, nu se ştie de unde a luat-o. Medicul avea 59 de ani şi lucra în secţia de anestezie şi terapie intensivă de la CC Iliescu încă din anii 90. Nu a lucrat la alt spital. 

Găsit mort în vestiar

Era cunoscut însă cu depresie, probleme psihice şi a fost internat în urmă cu câţiva ani, potrivit unor surse, şi la Spitalul de Psihiatrie Obregia, dar şi-a revenit, s-a întors la muncă, iar în ultima perioadă, colegii au observat că era depresiv şi trist. În această dimineaţă, trebuia să intre în gardă, însă în jurul orei 7, colegii l-au găsit în stop cardio-respirator.

Vezi și

Au încercat să îl resusciteze, însă nu ştiau decât timp a survenit acest stop, putea fi de cinci minute sau de o oră, mai bine de 45 de minute, însă nu au mai putut face nimic. Poliţiştii urmează să stabilească dacă a fost sinucidere sau moarte naturală. 

Ce spun poliţiştii 

Poliția Capitalei - Secția 7 Poliție a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconștient. Bărbatul era medic în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, urmând să se clarifice cauza morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Medic de 59 de ani de la Spitalul C.C. Iliescu, găsit mort în vestiar de colegii săi chiar când trebuia să intre de gardă. Alături de el se afla o perfuzie