Antena Meniu Search
x

Video Medic de familie, lecţii despre SARS-CoV-2 în faţa unor liceeni: "Este un virus modificat genetic şi folosit ca armă biologică"

Invitat să țină un curs special în timpul programului "Școala Altfel", Dan Gavrilescu, un medic de familie din Câmpina, le-a spus unor elevi de clasa a XII-a că "SARS-CoV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2021, 15:30

Potrivit publicației ziarulincomod.ro, medicul de familie a făcut afirmaţii nesusţinute ştiinţific în faţa unor elevi din clasa a XII-a.

"Acest virsus SARS-CoV-2 este fratele mai mic al lui SARS-CoV-1, care a bântuit acum vreo câțiva ani. SARS-CoV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică. Acest virus se manifestă ca o răceală, care trebuie luată din timp, pentru că, altfel, poate evolua năpraznic. El are parşivenia ca între a 7-a şi a 10-a zi să răbufnească. Atunci, trebuie luate măsuri serioase, pentru că începe o scădere rapidă a oxigenului din sânge...

Până aici, virusul poate fi ţinut sub control. 

Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut, toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci, practic, trăim într-o minicună indusă prin televizor", le-a transmis medicul elevilor.

Gavrilescu a continuat, spunându-le copiilor că media a fost folosită ”ca să îngrozească oamenii”.

Ziarul Incomod a publicat înregistrarea video cu o parte a acestui curs online susţinut de medic, dar şi o o fotografie cu tabla pe care Dan Gavrilescu avea însemnări despre virus şi pandemie.

ziarulincomod.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medic de familie, lecţii despre SARS-CoV-2 în faţa unor liceeni: "Este un virus modificat genetic şi folosit ca armă biologică"