Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Medicul din Suceava care a primit 280 de şpăgi de la bolnavii de cancer, eliberat din închisoare. Va sta acasă 2 luni ca să-şi crească bebeluşul

Medicul oncolog care a primit 3 ani de închisoare pentru că ar fi luat şpagă de 280 de ori de la bolnavii de cancer a ieşit temporar din închisoare. Fosta șefă a Secției de Oncologie a Spitalului de Urgență din Suceava a obţinut o întrerupere a pedepsei pentru a-şi creşte copilul pe care l-a născut după ce a fost trimisă în judecată.

de Clara Mihociu

la 09.10.2024 , 13:57

Doctoriţa a fost pusă deja în libertate și vă rămâne acasă în următoarele două luni până când copilul vă împlini vârsta de un an, adică la începutul lunii decembrie. Aceasta e acuzată la trei ani de închisoare pentru că a luat şpagă de la 280 de pacienți. Vorbim despre pacienți bolnavi de cancer. Femeile au dreptul să fie puse în stare de libertate pentru a-și creste copilul până la un an, dar există o serie de obligații pe care le are doctoriţa în perioada următoare. Nu are voie să părăsească județul Suceava și nici să dețină arme și trebuie să ia constant legătură cu Inspectoratul Județean de Politie din Suceava. De asemenea, trebuie să anunțe în cazul în care dorește să-și schimbe locuința.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Medicul din Suceava care a primit 280 de şpăgi de la bolnavii de cancer, eliberat din închisoare. Va sta acasă 2 luni ca să-şi crească bebeluşul