Antena Meniu Search
x

Video Mesaj RO-Alert după ce un "lup" fioros ar fi fost văzut platoul Corneşti. Bestia nu era decât un câine rătăcit de stăpân

După episodul "Ursuu, băă", un nou caz asemănător stârneşte râsete. S-a întâmplat în Târgu Mureş, unde oamenii au primit, seara trecută, mesaje prin RO Alert care îi avertizau că un lup periculos a ieşit la plimbare pe platoul Corneşti. Zeci de jandarmi au ieşit să caute bestia, care dispăruse fără urmă. La aproximativ 30 de minute de la emiterea alertei, pe reţelele de socializare a apărut informaţia potrivit căreia lupul care a pus pe jar autoritățile era... doar un câine rătăcit. 

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 08:38

Vezi și

În jurul orei 20:00, un mesaj Ro Alert i-a pus în gardă pe târgumureşeni. "Vă rugăm evitați zona, sporiți atenția și nu vă expuneți la pericol. În caz de pericol apelați 112".

Mesajul făcea referire la un lup ce ar fi fost văzut în zona platoului din Corneşti, iar cei ieşiţi la plimbare, în aer liber, au apucat-o spre casă. Unii au luat în serios mesajul de avertizare. Alţii, însă, s-au arătat sceptici în privinţa veridicităţii informaţiei.

Zeci de jandarmi au ieşit să caute lupul, însă acesta... dispăruse fără urmă.

Lupul fioros era, de fapt, doar un câine rătăcit

Pe acelaşi subiect

La jumătate de oră de la emiterea alertei, tot localnicii au elucidat misterul: bestia de pe platoul Corneşti era... doar un câine rătăcit. 

"Aşa am auzit pe urmă, că nu era lup, era câine husky".

Iar internetul s-a umplut imediat de glume.

''Este Halloween, va speriați și de umbra voastră!''

''Îmi cer scuze, mi-a scăpat din lesă.''

''Maidanez costumat de Halloween.''

În urmă cu patru ani, un alt câine, ciobănesc cehoslovac, a indus în eroare autorităţile si a creat panică în rândul localnicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mesaj RO-Alert după ce un "lup" fioros ar fi fost văzut platoul Corneşti. Bestia nu era decât un câine rătăcit de stăpân