Antena Meniu Search
x

Mesaje EMOŢIONANTE ale iubitei în vârstă de 17 ani a profesorului de limba română care s-a sinucis: 'Doamne, adu-mi-l înapoi!'

Moartea şocantă a profesorului de limba română din Ploieşti, care s-a împuşcat în cap după ce a fost acuzat de o minoră de 14 ani că a întreţinut relaţii sexuale cu ea pentru a-i mări notele, a stârnit un val de reacţii emoţionante, dar şi de ură, printre elevele sale.

Moartea şocantă a profesorului de limba română din Nistoreşti, care s-a împuşcat în cap după ce a fost acuzat de o minoră de 14 ani că a întreţinut relaţii sexuale cu ea pentru a-i mări notele, a stârnit un val de reacţii emoţionante, dar şi de ură, printre elevele sale.

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care s-a autointitulat iubita profesorului de 42 de ani, a postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje emoţionante.

"O să rămâi întotdeauna aici lângă mine, DAN ZAMFIRA (Părinte/Cel mai bun prieten/Iubit)!!! Te iubesc mult!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea mea!!!", a scris Anamaria.

De asemenea, tânăra le-a interzis unor fete să intre în localitatea Nistoreşti: "Ţin să anunţ faptul că ACCESUL LA NISTOREŞTI ESTE TOTAL INTERZIS următoarelor persoane: Georgescu Ioana Angela şi Alexandra Maria Iancu (inclusiv celorlalţi membrii ce fac parte din aceste familii)!!!".

Pe acelaşi subiect

"Cea mai marcantă şi mai urâtă zi din viaţa mea! Persoana pe care am iubit-o cel mai mult pe lumea asta şi care acum nu mai este lângă mine, s-a dus! Celor care au făcut în aşa fel încât să se ajungă aici, ruşine să vă fie, n-am cuvinte să vă descriu! Atâta ură să aveţi în voi încât să faceţi astfel de lucruri... nu pot să înţeleg! Dumnezeu va avea grijă de voi!", a fost un alt mesaj postat de Anamaria.

Profesorul de limba română, Dan Zamfira, s-a împuşcat mortal, la sfârşitul săptămânii trecute, ipoteza luată în calcul de anchetatori fiind o reclamaţie la Poliţie a unei minore în vârstă de 14 ani care l-a acuzat că a şantajat-o să întreţină relaţii sexuale cu el în schimbul unor note mai bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mesaje EMOŢIONANTE ale iubitei în vârstă de 17 ani a profesorului de limba română care s-a sinucis: 'Doamne, adu-mi-l înapoi!'