Antena Meniu Search
x

O profesoară de limba română s-a SINUCIS aruncându-se de la etaj: 'Când am văzut-o în aer, am zis că mor!'

O profesoară din Slatina şi-a pus capăt zilelor, în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul IV al blocului în care locuia. Femeia s-a aruncat în gol, de faţă cu mai multe persoane care se aflau pe stradă.

O profesoară din Slatina şi-a pus capăt zilelor, în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul IV al blocului în care locuia.

Femeia s-a aruncat în gol, de faţă cu mai multe persoane care se aflau pe stradă.

Tragedia s-a produs în jurul orei 07.30, în cartierul Gară din Slatina. Potrivit martorilor, profesoara în vârstă de 46 de ani a fugit spre balcon şi a sărit în picioare.

"Nu ştie nimeni ce s-a întâmplat. Era profesoară la Potcoava. Se ducea la serviciu, nu ştiu ce a putut să aibă. A avut post în oraş şi a dat-o la Potcoava, în august. Era profesoară de Română. (...) Când am văzut-o-n aer, am zis că mor. Veneam spre oraş, a căzut în faţa mea. S-a aruncat, practic, după balcon, până la etajul I a venit în picioare, după care s-a întors cu faţa-n sus. Soţul ei atunci venise din schimbul III, intrase în scară, când, a auzit bubuitura jos şi a ieşit“, a povestit o femeie, martoră la sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O profesoară de limba română s-a SINUCIS aruncându-se de la etaj: 'Când am văzut-o în aer, am zis că mor!'