Antena Meniu Search
x

Profesorul de limba română care s-a ÎMPUŞCAT MORTAL era acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani

Detalii şocante ies la iveală în cazul profesorului de limba română care s-a împuşcat mortal la sfârşitul săptămânii trecute. Bărbatul de 42 de ani era cercetat de poliţişti după ce o elevă de 14 ani a reclamat faptul că profesorul a întreţinut relaţii sexuale cu ea pentru a o ajuta să treacă clasa.

Detalii şocante ies la iveală în cazul profesorului de limba română care s-a împuşcat mortal la sfârşitul săptămânii trecute.

Bărbatul de 42 de ani era cercetat de poliţişti după ce o elevă de 14 ani a reclamat faptul că profesorul a întreţinut relaţii sexuale cu ea pentru a o ajuta să treacă clasa.

Potrivit jurnaliştilor ziarulincomod.ro, pe numele lui Daniel Zamfira a fost înregistrată, la începutul acestei luni, la Poliţia Breaza, o plângere în care bărbatul era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minore, unele dintre victime fiind chiar elevele sale.

Surse citate de jurnaliştii din Prahova au precizat că profesorul de limba română a şantajat o elevă în vârstă de 14 ani. Se pare că eleva ar fi cedat şantajului şi avansurilor profesorului şi ar fi întreţinut relaţii sexuale la o fermă din cartierul Nistoreşti din Breaza, fermă care i-ar aparţine profesorului.

Una dintre ipotezele luate în calcul de poliţişti în ceea ce priveşte moartea profesorului este aceea că bărbatul s-a decis să îşi pună capăt zilelor de teama de a fi condamnat la închisore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Profesorul de limba română care s-a ÎMPUŞCAT MORTAL era acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 14 ani