Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Elena, vasluianca de 22 de ani, gravidă în 5 luni, care a murit înecată cu mâncare. "Două suflete nevinovate ...multe lacrimi pentru voi"

O tânără din satul Băleşti, judeţul Vaslui, a murit, noaptea trecută, după ce, se pare, s-ar fi înecat cu mâncare.

O tânără în vârstă de 22 de ani, gravidă în luna a 5-a, din satul vasluian Baleşti, comuna Cozmeşti, a murit aseară din motive necunoscute. 

Prima care a observat că ceva este în neregulă cu fata a fost sora ei, elevă în clasa a 7-a, care-şi făcea temele în camera în care se afla şi Vasilica Atănăsoaie.

Când a văzut că sora ei nu se simte bine, a chemat-o de urgenţă pe mamă, care, la rândul ei a solicitat intervenţia ambulanţei. 

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Tragedie fără margini în Vaslui! O tânără de 22 de ani, gravidă în 5 luni, a murit înecată cu mâncare. Fata a fost găsită fără suflare de mama ei

Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că tânăra este în stop cardio-respirator şi, timp de aproape 60 de minute, au resuscitat-o. Din păcate, gravida nu a răspuns la eforturile medicilor, care au fost nevoiţi să constate decesul. 

Vasilica trebuia să nască în martie 2018, iar o lună mai târziu ar fi trebuit să aibă loc botezul, dar şi cununia civilă şi religioasă cu alesul inimii ei. 

GALERIE FOTO: MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Elena, vasluianca de 22 de ani, gravidă în 5 luni, care a murit înecată cu mâncare. "Două suflete nevinovate ...multe lacrimi pentru voi"

Medicii îi spuseseră că va avea o fetiţă,  iar Vasilica era extrem de bucuroasă. Venise în Băleşti acum câteva zile din Huşi ca să o ajute pe mama ei, vaduvă, la culesul porumbului. 

Cel mai probabil cauza decesului ar fi faptul că tânara s-ar fi înecat cu mâncare. Potrivit ultimelor informaţii, fata ar fi avut şi probleme cu inima.

După ce au aflat de moartea tinerei, familia şi prietenii fetei au inundat cu mesaje de condoleanţe paginile de Facebook ale ei şi iubitului acesteia, Cătălin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Elena, vasluianca de 22 de ani, gravidă în 5 luni, care a murit înecată cu mâncare. "Două suflete nevinovate ...multe lacrimi pentru voi"