Antena Meniu Search
x

Zeci de români au ÎNGROZIT Spania! Au inventat o METODĂ GENIALĂ prin care prădau bătrânii pe stradă. Poliţia din Madrid a făcut o descoperire şocantă (VIDEO)

Garda Civilă Spaniolă a reţinut în urmă cu câteva zile 11 români, parte a unui clan care jefuia bătrâni pe stradă aplicând violenţa şi intimidarea.

Garda Civilă Spaniolă a reţinut în urmă cu câteva zile 11 români, parte a unui clan care jefuia bătrâni pe stradă aplicând violenţa şi intimidarea. Le furau bani şi bijuterii printr-o metodă cunoscută sub numele "îmbrăţişarea"!

Începând din 2015, poliţia din Toledo a demarat o anchetă prin care se urmărea rezolvarea mai multor cazuri de furt şi violenţă. Victime erau persoanele în vârstă, cărora li s-au furat importante sume de bani, bijuterii şi alte subiecte de preţ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În urma cercetărilor, poliţia a arestat 28 de persoane şi a audiat alte 30, toate de naţionalitate română, scrie presa spaniolă

Modus operandi

Românii cereau indicaţii pentru a ajunge la diferite adrese, iar la final se prefăceau că îmbrăţişează persoana care i-a ajutat. În realitate, uşurau victimele de bani şi bijuterii. 

Potrivit anchetatorilor, hoţii lucrau numai în cuplu. Un bărbat şi o femeie mergeau cu maşina prin oraş şi căutau posibile victime, apoi acţionau, cerând indicaţii. Dacă bătrânii îşi dădeau seama că sunt furaţi şi ripostau, hoţii deveneau chiar violenţi. 

Nu au fost puţine cazurile în care bătrânii erau recompensaţi pentru ajutorul oferit cu bijuterii false. 

Ancheta este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zeci de români au ÎNGROZIT Spania! Au inventat o METODĂ GENIALĂ prin care prădau bătrânii pe stradă. Poliţia din Madrid a făcut o descoperire şocantă (VIDEO)