Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Mihaela și David, tinerii înghițiți de apele Mureșului! "Doi îngeraşi de copii... Ați plecat prea repede, aveați toată viața înainte!"

Tragedie, ieri, în comuna Vinţu de Jos, din judeţul Alba. Doi adolescenţi, care dispăruseră în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, au fost găsiţi înecaţi după câteva ore de căutări.

Tragedie, ieri, în comuna Vinţu de Jos, din judeţul Alba. Doi adolescenţi, care dispăruseră în timp ce se aflau la scăldat pe malul Mureşului, au fost găsiţi înecaţi după câteva ore de căutări.

Primul adus la mal a fost băiatul în vârstă de 17 ani. Din nefericire, toate eforturile medicilor, care l-au resuscitat timp de peste 40 de minute, au fost zadarnice, iar tânărul a fost declarat decedat.

În jurul orei 20.15, a fost adus la mal și corpul fetiței de 13 ani. La fel, echipajele de intervenție au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate fără niciun rezultat.

Pe acelaşi subiect

Mihaela F. și Ioan D. erau elevi la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia. 

Sute de mesaje sfâșietoare de condoleanțe și păreri de rău au curs toată noaptea pe conturile de Facebook ale celor doi tineri, mesaje care nu mai au nevoie de nici un comentariu.

“Zbor lin spre îngeri, erou drag! Odihnește-te în pace! Dumnezeu să le dea putere și mângâiere părinților!”

“Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată!”

“Sunteți doi îngerași de copii care azi ați plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate.“

“Sincer nu îmi vine să cred că te-ai dus draga mea, sincer îmi pare rău, nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă persoanele care te iubesc.”

“Astăzi două suflete s-au stins. Pe de o parte Filimon Mihaela, o bună prietenă și colegă, pe care puteam conta oricând și în care am văzut un suflet de copil minunat și altruist, iar pe de altă parte, pe David Roman, un bun prieten și un vecin de nedescris…Regret faptul că nu mai sunt printre noi, dar sunt sigură că acum sunt într-un loc mai bun…Din păcate, încă o dată, Mureșul a luat două suflete tinere și nevinovate ca tribut… Dumnezeu să îi ierte și sa îi odihnească în pace!! Condoleanțe familiilor!”

“Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet drag nu asi fi vrut sa pățești asta”

“Îngerașul nostru , vei rămâne mereu viu în inimile noastre, verișor drag!! Știu că de acolo de sus vei avea grij[ de noi!! Te-ai dus prea repede!! Dumnezeu s[ te odihnească în pace, eroul nostru! Te vom iubi mereu!!”

“Multă durere lași în urma ta!! David! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

“Colegul cu care râdeam ieri, astăzi este doar cu sufletul lângă noi…“

“Suflet blând!! Ai plecat prea repede dintre noi. Ai lăsat multă durere în urma ta.. Nu pot să cred, nu realizez așa ceva. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul tău!! Nu te voi uita niciodată dragul meu verișor.”

“O zi neagră!! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Ai plecat prea repede, aveai toată viața înainte!”

“Nu am cuvinte, miki.. Nu îmi vine a crede că ai plecat în cer și ne-ai lăsat singuri, fără glumele pe care le făceai și ne aduceai zâmbete pe buze când eram triști sau cu gura până la urechi. A fost o legătură strânsă între mine și tine, zile și nopți pline de amuzament și fericire. Să știi că în sufletele noastre, tu încă vei fii. Niciodată nu te voi uita, frate!”

“Dumnezeu a luat de lângă noi un înger adevărat, un prieten de cruce care știa ce face, o persoană care te făcea mereu să râzi.. o persoană care e mereu lângă tine.. Dumnezeu sa te ierte înger ce ești, și sincere coondoleanțe familiei.“

“Azi frate m-ai lăsat singur pentru totdeauna, m-ai lăsat singur și te-ai dus la ceruri la lucurile Sfinte.“

“Îmi pare rău că ai plecat așa, au rămas multe pe care noi nu le-am făcut încă, rele sau bune!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Mihaela și David, tinerii înghițiți de apele Mureșului! "Doi îngeraşi de copii... Ați plecat prea repede, aveați toată viața înainte!"