Antena Meniu Search
x

MESAJUL sfâşietor al familiei româncei care a murit în atacul de la Londra: "Era unică. Ne-a fost răpită în mod brutal. Nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul pe care le simţim"

Familia Andreei Cristea, tânăra care a murit, joi, după două săptămâni de la atacul de pe podul Westminster, susţine, într-un comunicat, că "nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul" resimţit după moartea fiicei lor şi că banii strânşi pentru recuperarea acesteia vor fi donaţi.

Familia Andreei Cristea, tânăra care a murit, joi, după două săptămâni de la atacul de pe podul Westminster, susţine, într-un comunicat, că "nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul" resimţit după moartea fiicei lor şi că banii strânşi pentru recuperarea acesteia vor fi donaţi.

"După ce a luptat pentru viaţa ei timp de două săptămâni, iubita noastră Andreea - fiică, soră, parteneră şi prietenă minunată şi cea mai iubitoare şi unică persoană pe care cineva şi-o poate imagina - a fost în mod crud şi brutal răpită din vieţile noastre. O vom păstra în amintirea noastră ca raza noastră de lumină care va continua să ne lumineze inimile. Nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul pe care le simţim în inimile noastre", se arată în comunicat.

Familia anunţă, de asemenea, că banii care s-au strâns pentru Andreea vor fi donaţi în scopuri caritabile.

Pe acelaşi subiect

"Din păcate, Andreea nu a mai putut beneficia de banii care s-au donat pentru recuperarea ei, astfel că aceşti bani vor fi donaţi. Asta şi-ar fi dorit şi ea. Familia nostră, împreună cu Andrei, suntem profund recunoscători grijii nemărginite şi eforturilor inimaginabile făcute de personalul medical de la spitalul unde a fost internată. Grija lor şi empatia a fost fără cuvinte. De asemenea, nu am fi putut trece peste aceste momente cumplite fără sprijinul Poliţiei Metropolitane, a Guvernului britanic şi a tuturor departamentelor implicate", se mai arată în comunicat.

Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, din 22 martie, a murit joi, după ce a fost deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă.

Pe 22 martie, Andreea a fost spulberată de bolidul atacatorului şi proiectată în râul Tamisa. Nouă minute a durat salvarea ei, iar tânăra a luptat mai mult de două săptămâni pentru viaţa ei.

Andreea era arhitectă şi se afla la Londra alături de prietenul ei Andrei Burnaz, care dorea să o ceară în căsătorie.

Andreea Cristea a devenit, astfel, a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Massoud a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Massoud a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » MESAJUL sfâşietor al familiei româncei care a murit în atacul de la Londra: "Era unică. Ne-a fost răpită în mod brutal. Nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul pe care le simţim"