Antena Meniu Search
x

Foto "Mi-e dor de tine Ana! Ne vom întâlni acolo mai târziu". Mesajul emoţionant postat de soţul Anei Oros, femeia sfâşiată de maidanezi lângă Lacul Morii

„Mi-e dor de tine, Ana! Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”.

de Monica Palade

la 24.01.2023, 11:46

Este mesajul emoţionant postat de soţul Anei Oros, femeia ucisă de maidanezi lângă Lacul Morii. În plus, pe lângă detaliile despre înmormântarea partenerei sale de viaţă, bărbatul a mulţumit tuturor pentru susţinerea din ultima perioadă. ”Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”.

„Mi-e dor de tine, Ana"

Pe de altă parte, familia Anei Oros solicită să-i fie înţeleasă durerea, explicând că nu poate da declaraţii. ”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media.

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”, a transmis în numele familiei Anei Oros, Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine, care afirmă că i-a acordat consiliere femeii după primul atac al câinilor, din aprilie 2022.

Reamintim că Ana Oros, în vârstă  de 43 de ani, a murit, după ce a fost atacată brutal de mai mulţi câini, în timp ce alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul acesteia. Ea a mai fost atacată de câini şi anul trecut, pe 20 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Mi-e dor de tine Ana! Ne vom întâlni acolo mai târziu". Mesajul emoţionant postat de soţul Anei Oros, femeia sfâşiată de maidanezi lângă Lacul Morii