Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Bucureşti, găsită moartă după ce a fost muşcată de câini în timp ce alerga lângă Lacul Morii. Atacul brutal, al doilea suferit de victimă

O femeie de 43 de ani a murit, după ce a fost atacată brutal de mai mulţi câini, în timp ce alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul acesteia. Ea a mai fost atacată de câini şi anul trecut, pe 20 aprilie. 

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 13:49

Vezi și

Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul acesteia. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit al femeii urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Femeia în vârstă de 43 de ani, Ana Oroş, a mai fost atacată de câini şi pe 20 aprilie 2022. La vremea respectivă, ea a fost găsită şi scoasă din colţii animalelor de doi biciclişti care treceau prin zonă. Victima a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. Câinii care au muşcat-o ar fi ieşit din curţile oamenilor, potrivit autorităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie din Bucureşti, găsită moartă după ce a fost muşcată de câini în timp ce alerga lângă Lacul Morii. Atacul brutal, al doilea suferit de victimă