Antena Meniu Search
x

Mihaela, preoteasa din Rădești, condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb. Lacrimi, durere şi multe flori au însoţit-o până la final

Drumul Mihaelei Valentina, preoteasa din Rădești, care a murit din cauza coronavirusului, s-a încheiat pe pământ la 22 de ani. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în lacrimi, înconjurată de multe flori şi cu multă durere din partea celor care au cunoscut-o.

de Monica Palade

la 30.11.2021, 09:48

Preoteasa a murit după ce s-a luptat o perioadă lungă cu virusul. Ea a fost unul dintre pacienţii în stare critică transferaţi în Ungaria. Femeia nu era vaccinată, iar boala i-a distrus aproape complet plămânii.

Căsătorită de doi ani, Mihaela nu a mai apucat să devină mamă. Aşa că nu e de mirare că mulţi dintre apropiaţi rămân neconsolaţi după dispariţia Mihaelei.

Trebuie să fim pregătiţi pentru că nu suntem veşnici

„Mihaela Valentina ne lasă un testament și ne învață să fim atenți că nu se știe când vom pleca și noi din lumea aceasta, chiar dacă suntem puternici, chiar dacă suntem sănătoși. Trebuie să fim pregătiți, căci nu suntem veșnici pe pământ. Importante sunt doar foaptele bune pe care le luăm cu noi. Să dea Dumnezeu ca lupta pe care a săvârșit-o ea în această viață, să fie o luptă primită, pentru că s-a străduit să facă mult bine și l-a făcut. Să dea Dumnezeu ca sufletul ei să fie cu Sfinții și cu Îngerii până la obșteasca Înviere. Noi să o pomenim în rugăciunile noastre, pentru ca Dumnezeu să îi ierte orice greșeală ar fi făcut, iar pentru familie să ne rugăm ca Dumnezeu să îi întărească.”, a spus Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, potrivit Glasul Cetăţii.

Pe acelaşi subiect

Nașul său de cununie, Părintele Avram Florin, a transmis şi el un mesaj emoţionant: „Am cunoscut-o pe fina Mihaela de mai mult timp, dar momentele frumoase s-au înfiripat odată cu bucuria de a o conduce la Sfântul Altar, în ziua de 30.06.2019, când alături de prietenul meu Dan Alexandru a primit Sfânta Taină a Cununiei. De atunci și până acum timpul s-a scurs întru-un ritm pe care nu puteam să îl deslușim. Mă întrebam atunci: ,,De ce atâta grijă pentru nașii ei!? De ce așa de mult respect și de ce atât de multă implicare pe toate planurile?”.

Veşnic în rugăciuni

Mergând împreună cu soția mea pentru a-i fi alături finului nostru, în trista zi de 26.11.2021 (când fina a fost chemată să cânte cu glasul său angelic în cer), am înțeles de ce atât de multă grijă, de ce atât de multă dragoste.

Am realizat că ea avusese puțin timp pentru a împlini voia lui Dumnezeu în lumea aceasta. Îi trimitem în aceste clipe toată dragostea noastră și suntem încredințați că Dumnezeu o va așeza alături de Sfinții Săi, pentru a cânta la Sfânta Liturghie în Biserica triumfătoare. Cu sufletul îndurerat, dar cu nădejdea revederii, nașii ei dragi, pr. Florin-Ioan și preoteasa Ramona-Adela, o vor purta veșnic în rugăciune și în inimi. Îngerul nostru drag, să ne veghezi din înaltul cerului!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mihaela, preoteasa din Rădești, condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb. Lacrimi, durere şi multe flori au însoţit-o până la final