Antena Meniu Search
x

Video Mihaela, soția unui preot din Arad, a pierdut lupta cu coronavirusul. Tânăra de 22 de ani a fost transferată în Ungaria, dar organismul ei nu a mai rezistat

Durerea unui preot din Arad nu are alinare. La doar 22 de ani, soţia lui a trecut la cele veşnice din cauza urmărilor lăsate de COVID. Tânăra preoteasă a fost unul dintre pacienţii în stare critică transferaţi în Ungaria. Nu era vaccinată, iar boala i-a distrus aproape complet plămânii. 

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 20:23

Vezi și

În urmă cu doi ani, preotul din Rădeşti îşi conducea viitoarea soţie la altar. Povestea lor are însă un final tragic. Tânăra, care era şi absolventă a unei şcoli de asistente medicale a murit după ce a fost infectată cu coronavirus.

Mihaela nu era vaccinată. Şi chiar dacă nu suferea de alte boli, virusul i-a afectat plămânii în proporţie de 90%. A fost printre pacienţii critici pe care ţara noastră i-a trimis în Ungaria pentru că la noi nu mai erau locuri la terapie intensivă.

Mihaela a fost transferată în stare critică în Ungaria

A stat internată acolo câteva săptămâni, apoi din 15 noiembrie a fost adusă la un spital în Oradea. Era conectată la un plămân artificial şi se afla pe lista de aşteptare pentru un transplant de plămâni. Însă toate eforturile făcute de medici au fost în zadar. Organismul tinerei de 22 de ani n-a mai rezistat. 

Mesajul soțului îndurerat: "Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag!" 

Tânăra preoteasă era iubită de enoriaşi. Alături de soţul său, încerca să-i apropie pe copiii din zonă cât mai mult de învăţăturile creştine şi încerca mereu să-i ajute pe cei aflaţi în suferinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mihaela, soția unui preot din Arad, a pierdut lupta cu coronavirusul. Tânăra de 22 de ani a fost transferată în Ungaria, dar organismul ei nu a mai rezistat