Antena Meniu Search
x

Mihai Gâdea a fost desemnat Prezentatorul Anului 2017

Performanţă mondială pentru colegii noştri de la Antena 3. Mihai Gâdea a obţinut premiul "prezentatorul anului 2017".

Vezi și

Performanţă mondială pentru colegii noştri de la Antena 3. Mihai Gâdea a obţinut premiul "prezentatorul anului 2017", la gala Asociaţiei Internaţionale a Radiodifuzorilor. Acelaşi trofeu a fost primit anul trecut de Christiane Amanpour. Pe lista scurtă a juriului a fost nominalizat şi binecunoscutul realizator al emisiunii Hard Talk de la BBC, Tim Sebastian. 

"Sunt bucuros să anunţ reprezentantul anului 2017. Este Mihai Gâdea!"

"Acesta este premiul! (Este un premiu pe care l-au luat jurnalişti foarte mari. Anul trecut la această categorie a fost premiată Christiane Amanpour, unul dintre cei mai mari jurnalişti din lume.", spune Mihai Gâdea.

Şi anul acesta, selecţia a fost extrem de valoroasă. Alături de Mihai Gâdea, pe lista scurtă a juriului la gala Asociaţiei Internaţionale a Radiodifuzorilor, s-a aflat şi Tim Sebastian. Realizatorul emisiunii „Hard Talk", de la BBC.

"Cred că acest premiu contează dintr-o altfel de perspectivă. Pentru tot ce au însemant anii aceştia pentru Antena 3 şi vreau să dedic premiul acesta pentru toţi cei care au fost alături în aceşti ani de zile. Şi care au crezut în adevăr şi că poţi să spui lucrurilor pe nume , şi poţi să faci dezvăluiri, şi că poţi să fii un jurnalist liber.", a mai spus realizatorul Sintezei Zilei.

Un premiu care a adus numele României în topul celor mai importante televiziuni din lume: "M-am bucurat de fiecare dată pentru performanţele noastre ca şi echipă. Echipa condusă de Carmen Avram, campaniile Observator, nu mi-a trecut niciodată prin minte că aş putea să primesc un astfel de premiu şi cred, pentru un jnurnalist dintr-o ţară mai mică, aşa cum este România, era greu de sperat la un astfel de premiu. Dedic acest premiu colegilor de la Antena 3 , pentru toţi aceşti ani de zile, pentru că au făcut o echipă fantastică!" 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mihai Gâdea a fost desemnat Prezentatorul Anului 2017