Antena Meniu Search
x

Militar arestat după ce a încercat să întrețină relații sexuale cu un copil, într-un apartament din Craiova

Un bărbat de 51 de ani a fost arestat preventiv, după ce a încercat să întreţină un act sexual cu un băiat în vârstă de 15 ani, într-o locuinţă din Craiova, în schimbul unei sume de bani. Potrivit unor surse, bărbatul este militar de meserie.

De Ana Maria Ghiarasim la 28.10.2021, 13:21
Militar arestat după ce a încercat să întrețină relații sexuale cu un copil, într-un apartament din Craiova
Militar arestat după ce a încercat să întrețină relații sexuale cu un copil, într-un apartament din Craiova - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat cu privire faptul că, într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, unde, au fost identificaţi un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova şi un minor de 15 ani, din Sadova.

Cei doi au fost duşi la sediul secţiei pentru cercetări.  

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis IPJ Dolj.

Militarul i-a promis 50 de lei în schimbul actului sexual

Pe acelaşi subiect

Copilul este elev, locuia în căminul liceului la care studiază în Craiova. La audierile de la poliție el a fost însoțit de mamă. Potrivit unor surse, militarul îi oferise suma de 50 de lei ca să întrețină relații sexuale cu el

Militarul a fost arestat preventiv

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Apoi, el a fost prezentat Tribunalului Militar Timişoara care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Militar arestat după ce a încercat să întrețină relații sexuale cu un copil, într-un apartament din Craiova