Antena Meniu Search
x

Video Ministrul Grindeanu a făcut bilanţul şuruburilor podului de la Brăila. "Nu este niciun fel de pericol"

Ministrul Transporturilor umblă cu statistica şurburilor la el, după acuzaţiile că sunt probleme tehnice la noul pod de la Brăila. Sorin Grindeanu a spus astăzi presei ce verificări au făcut muncitorii în urma imaginilor virale în care un trecător scotea cu mâna şuruburile dintr-un parapet. Circulaţia este sută la sută sigură, a fost concluzia ministrului.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 19:56

Vezi și

După apariţia imaginilor, compania de drumuri a somat constructorul să controleze parapetele noului pod de la Brăila.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Au fost verificate peste 50.000 de şuruburi. Totalul şuruburilor pe acest pod este undeva în jur de 100.000. S-au găsit 100 de şuruburi nestrânse. Îi asigur pe toţi românii că nu este niciun fel de pericol, să pice podul, să pice unii în Dunăre.

Cel mai mare pod din ţară a costat 500 de milioane de euro

Podul de peste Dunăre, care uneşte judeţele Brăila şi Tulcea a fost inaugurat cu fast în iulie. Multe porţiuni de asfalt au, deja, denivelări.

Cel mai mare pod din ţară a costat 500 de milioane de euro, majoritatea fonduri europene. Inaugurarea a fost făcută în prezenţa celor mai importanţi oficiali ai statului. Autorităţile s-au grăbit să taie panglica chiar dacă lucrările nu erau terminate - construcţia durase deja cinci ani.

Pentru că lucrările continuă, circulaţia este interzisă noaptea pe podul supranumit Golden Gate de România, iar şoferii au limită de viteză: 80 de kilometri pe oră până la sfârşitul lui noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Ministrul Grindeanu a făcut bilanţul şuruburilor podului de la Brăila. "Nu este niciun fel de pericol"