Antena Meniu Search
x

Video "Ce ai făcut, mă nene, mă? E făcut la fantezie!" Momentul în care un bărbat desprinde cu mâna şuruburile nefixate pe Podul de la Brăila

Un bărbat a filmat momentul în care a încercat să îndepărteze mai multe şuruburi, care par nefixate, pe Podul de la Brăila. Rând pe rând, reuşeşte să scoată o parte din şuruburi cu uşurinţă. Momentul a ajuns viral pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 10:14

Vezi și

Bărbatul a publicat pe reţeaua socială TikTok cum desprinde şuruburile care ar fi trebuit să fie fixate pe Podul de la Brăila, inaugurat cu o lună în urmă, care se îndepărtează cu uşurinţă, fără a fi nevoie să fie depus niciun efort. „Ce ai făcut, mă nene, mă? Tot podul așa este. Nimic nu-i strâns. E făcut la fantezie”, se aude bărbatul pe înregistrarea video.

Podul de la Brăila, inaugurat doar de o lună şi jumătate

Pe 6 iulie a fost inaugurată cea mai complexă construcţie rutieră din România în ultimele decenii, dar deschiderea circulaţiei a fost amânată cu câteva ore. Podul suspendat are aproape 2 kilometri şi este al treilea ca dimensiune din ţările Uniunii Europene.

A fost chiar asemănat cu celebrul pod "Golden Gate" din San Francisco. Inaugurarea a adus alături oficialii de rang înalt. Preşedintele Iohannis, premierul Ciolacu împreună cu fostul prim-ministru Ciucă şi şeful de la Transporturi Grindeanu au tăiat panglica.

În perioada 17 iulie - 30 noiembrie 2023 se va circula cu restricţii pe timp de noapte, circulaţia fiind deschisă de luni şi până vineri, între orele 06,00 şi 21,00, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi în sărbătorile legale ea fiind permisă atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii, potrivit CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "Ce ai făcut, mă nene, mă? E făcut la fantezie!" Momentul în care un bărbat desprinde cu mâna şuruburile nefixate pe Podul de la Brăila