Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei, tânăra găsită ÎNGHEŢATĂ şi DEZBRĂCATĂ pe marginea Autostrăzii Soarelui!

Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei, tânăra de 27 de ani găsită îngheţată şi dezbrăcată pe marginea Autostrăzii Soarelui, pe un câmp din judeţul Călăraşi.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că în cazul Mirabelei au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, anchetat fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi.

RECOMANDARE - MOARTE VIOLENTĂ. O tânără de 27 de ani a fost găsită fără suflare pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui

Conform unor martori audiaţi de anchetatori, Mirabela Cristian, tânăra de 27 de ani, din comuna Teleaga, judeţul Prahova, a fost văzută în timp ce mergea pe jos, în zona localităţii Borcea din judeţul Călăraşi.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au exclus ipoteza unei crime după ce medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului tinerei. Aceştia au descoperit că fata a murit îngheţată, în noatea de 12 spre 13 octombrie. De asemenea, pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

Procurorii mai aşteaptă raportul toxicologic, analiză care va stabili dacă Mirabela se afla sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise în noaptea în care şi-a pierdut viaţa.

Potrivit ziarulincomod.ro, anchetatorii mai verifică dacă Mirabela a ajuns singură pe acel câmp sau dacă a fost adusă de cineva. La o distanţă destul de mare de trupul dezbrăcat al tinerei, poliţiştii au descoperit şi hainele tinerei, dar şi geanta acesteia, în care avea un card bancar.

În lucruri nu a fost găsit, însă, niciun telefon mobil, iar anchetatorii confirmă cele spuse de cunoștințe, că Mirabela și-a sunat părinții cu câteva zile înainte de a fi descoperită moartă, de pe telefonul unor străini de pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei, tânăra găsită ÎNGHEŢATĂ şi DEZBRĂCATĂ pe marginea Autostrăzii Soarelui!