Antena Meniu Search
x

MOARTE VIOLENTĂ. O tânără de 27 de ani a fost găsită fără suflare pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui

O tânără complet dezbrăcată şi fără suflare a fost găsită pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui, moartea ei fiind violentă.

O tânără complet dezbrăcată şi fără suflare a fost găsită pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui, moartea ei fiind violentă.  Poliţia a deschis o anchetă şi încearcă să afle cum a ajuns acolo femeia în vârstă de 27 de ani care avea domiciliul în Teleaga, judeţul Prahova.

Ziarul Incomod scrie că tânăra, Mirabela, a plecat la un concert la Bucureşti susţinut de Dilimandjaro, un free-styler cunoscut, iar două zile mai târziu a fost găsită moartă. Descoperirea şocantă a fost făcută în data de 13 octombrie. Hainele și geanta fetei au fost găsite tot pe câmp, la aproximativ 800 de metri de corp.

Tată fetei a povestit sursei citate că Mirabela a plecat pe 9 octombrie la București, la un concert al artistului Dilimanjaro. Două zile mai târziu tânăra şi-ar fi sunat părintele de pe un alt număr de telefon. L-a asigurat atunci că este bine. Şase zile mai târziu tatăl a aflat că singurul lui copil nu mai e.

Pe acelaşi subiect

"Nu știu la cine s-a dus în București. Ea a plecat la un concert, după un tip cu numele de scenă Dilimanjaro. Cam așa i-a spus bunică-sii, că se va duce după ei pe unde cântă, că-i place cum cântă și… Nu pot să-mi dau seama cum a ajuns în Călărași din București, dar cu o săptămână înainte fusese la alt spectacol de-al lui, în București.", a povestit tatăl Mirabelei.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Călărași au declarat că a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, care este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. Aceștia au mai declarat că trupul Mirabelei nu a fost găsit în lac, cum s-a înțeles inițial, ci pe un câmp, dar că nu sunt suspiciuni de omor în cauză.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași au declarat în plus că tânăra a fost văzută de mai mulți oameni pe traseul ei până la locul în care și-a găsit sfârșitul, iar că la ora actuală urmărirea penală se efectuează cu privire la identificarea circumstanțelor morții. Nu există momentan un cerc de suspecți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » MOARTE VIOLENTĂ. O tânără de 27 de ani a fost găsită fără suflare pe câmp, pe marginea Autostrăzii Soarelui