Antena Meniu Search
x

Video Moarte misterioasă în Târgu-Mureş. O mamă de 88 de ani paralizată, moartă în pragul uşii, după ce şi-ar fi găsit fiul mort pe pat

Moarte misterioasă în Târgu Mureș. O femeie de 88 de ani şi fiul ei, au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care locuiau. Vecinii au fost cei care au sesizat autorităţile, când au văzut că cei doi nu mai răspund de o săptămână. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum şi-au găsit sfârşitul cei doi. 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 08:04

Vezi și

Mama de 88 de ani și fiul de 57, trăiau cu chirie într-o garsonieră din cartierul Aleea Carpați. Bărbatul nu avea nici un loc de muncă iar femeia era paralizată. Prima dată a murit fiul, care a fost găsit în pat fără suflare. Mama sa a încercat să ceară ajutor încercând cu ultimele puteri să ajungă la uşă, însă n-a reuşit. A murit după ore întregi de agonie. Vecinii au început să se panicheze când au văzut că cei doi nu mai răspund de o săptămână.

Vecin: Ţineau geamul întredeschis şi nu era lumină şi acolo ne-am pus un semnul întrebării. Şi atunci am încercat să strigăm la balcon, de obicei lasă uşa deschisă. M-am dus, am încercat să deschid uşa, dar am întâmpinat o rezistenţă şi atunci mi-am dat seama că e vorba de ceva tragic. 

Vecin: Poate că băiatul a făcut un infarct şi mama avrut să anunţe pe cineva şi s-a speriat şi ea.

Poliţia investighează cazul

Pe acelaşi subiect

La faţa locului, au intervenit polițiștii criminalişti care au început o investigaţie amplă. 

Alexandra Luca, IPJ Mureș: Personalul medical dirijat la fața locului a constatat că nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Târgu-Mureş. O mamă de 88 de ani paralizată, moartă în pragul uşii, după ce şi-ar fi găsit fiul mort pe pat