Antena Meniu Search
x

Foto Bărbat de 35 de ani, mort pe loc după ce a intrat cu dubiţa într-un camion pe contrasens, în Târgu Mureş. Celălalt şofer a ajuns la spital

O persoană a murit şi una a fost rănită grav în urma unei coliziuni frontale dintre două autoutilitare care s-a petrecut, miercuri, pe strada Calea Sighişoarei din municipiul Târgu Mureş, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 15:39

"Astăzi, 14 februarie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 pentru a interveni la un accident de circulaţie produs pe Calea Sighişoarei din municipiul Târgu Mureş. Din primele informaţii, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureş, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin. Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în şanţul de pe marginea părţii carosabile. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD în colaborare cu două echipaje medicale din cadrul SAJ Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 35 de ani, mort pe loc după ce a intrat cu dubiţa într-un camion pe contrasens, în Târgu Mureş. Celălalt şofer a ajuns la spital