Antena Meniu Search
x

Mamă şi fiu, găsiţi morţi, în stare de putrefacţie, într-o garsonieră din Târgu Mureş. Bărbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp

Descoperire şocantă într-o garsonieră din Târgu Mureş. Mamă şi fiu au fost găsiţi fără viaţă, în stare de putrefacţie. Bărbatul de 57 de ani ar fi murit de mai mult timp, iar ulterior l-a urmat în moarte şi femeia de 88 de ani.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.02.2024, 22:36

Mamă şi fiu, găsiţi morţi, în stare de putrefacţie, într-o garsonieră din Târgu Mureş. Bărbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp

Din primele informaţii, pe trupurile celor doi nu erau urme de violenţă, însă cauzele morţilor vor fi stabilite ulterior prin necropsie. În jurul celor doi, erau mai multe peturi de bere goale, dar şi chiştoace de ţigări. Poliţiştii cred că bărbatul a murit primul, iar mama nu a anunţat decesul fiului său.

Ce spun poliţiştii

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16.10, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o locuință din cartierul Aleea Carpați s-ar afla două persoane decedate.

La locația indicată în apel au fost dirijați și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităților specifice de cercetare la fața locului. Polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani și a unei femei de 88 de ani.

Personalul medical dirijat la fața locului a constatat că aceștia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces. În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mamă şi fiu, găsiţi morţi, în stare de putrefacţie, într-o garsonieră din Târgu Mureş. Bărbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp