Antena Meniu Search
x

Video Moment de reculegere pentru Relu, fostul poliţist ucis în tragicul accident de la Albina, unde un TIR scăpat de sub control a făcut praf patru maşini

Trei oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi într-un accident cumplit petrecut marţi, pe raza localităţii Albina, în judeţul Timiş. Printre victime se numără şi Relu Lambu, un fost poliţist, pentru care colegii lui au ţinut azi un moment de reculegere emoţionant.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.08.2021, 13:58

Vezi și

Patru mașini și un TIR s-au ciocnit la Albina, lângă Timişoara, iar impactul a fost devastator. Cele trei victime, fostul polițist în vârstă de 55 de ani, mama lui în vârstă de 73 de ani, dar și un tânăr de 39 de ani, cu toții din Timișoara, au murit pe loc.

Colegii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş au ţinut un moment de reculegere în memoria poliţistului în rezervă Lambu Relu-Florian, decedat în accidentul rutier petrecut în cursul zilei de marţi, relatează reporterul Observator Iulia Pop.

"Având în vedere tragicul eveniment rutier ce a avut loc ieri, 03 august a.c., în localitatea Albina, județul Timiș, unde  polițistul în rezervă Lambu Relu-Florian, și-a pierdut viața, azi, în jurul orei 12:00, vom păstra un moment de reculegere. Dorim, prin această activitate, să ne exprimăm recunoștința față de fostul nostru coleg care și-a îndeplinit cu responsabilitate atribuțiile în timpul serviciului", au transmis foştii colegi.

Filmul accidentului din Timiş soldat cu 3 morţi

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au ieşit în faţa unităţilor şi au ţinut un moment de reculegere, iar autospecialele din teren s-au oprit pentru un minut și au pornit sistemele luminoase și acustice. Relu-Florian Lambu avea 53 de ani.

Trei persoane au murit și alte două au fost rănite după ce șoferul unui autocamion a pătruns pe contrasens și a provocat un accident de circulație. 

Impactul a fost atât de violent că primele două maşini au fost aruncate pe câmp. Şoferul primei maşini, un tânăr de 36 de ani, a murit pe loc. Aceaşi soartă a avut-o şi şoferul celei de-a doua maşini lovite, un fost poliţist. Era în maşină cu mama lui. A pierit şi ea.

"Dintr-o dată m-am trezit în faţă cu şaua, n-am apucat să fac nimic, nu ştiu nici dacă am pus frână. Ne-a luat pe toţi din plin". E mărturia îngrozită a bărbatului care a supravieţuit unui accident terifiant. Era în coloană, mergea spre Timişoara, când şi-a văzut moartea cu ochii. Un tir de pe sensul opus, în încercarea de a evita impactul cu maşina din faţa lui care semnalizase la stânga, spre comuna Albina, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a spulberat patru maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Moment de reculegere pentru Relu, fostul poliţist ucis în tragicul accident de la Albina, unde un TIR scăpat de sub control a făcut praf patru maşini