Antena Meniu Search
x

Update Trei morţi şi patru răniţi într-un accident cumplit lângă Timișoara. Un TIR scăpat de sub control a făcut praf patru mașini

Trei oameni au murit și alți patru au fost răniți într-un accident cumplit petrecut marți după-amiază, pe raza localității Albina de lângă Timișoara. Patru mașini și un TIR s-au ciocnit iar impactul a fost devastator.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2021, 15:03

Vezi și

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc în localitatea Albina, pe DJ 592.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă interventie si comandă, o descarcerare, 1 ATPVM, trei echipaje SMURD şi trei ambulanţe SAJ.  Au fost implicate patru autoturisme şi 1 autotren. Sunt 7 persoane implicate, dintre care 4 persoane conştiente, monitorizate la faţa locului de echipajele de urgenţă. Din nefericire, 3 persoane sunt decedate (doi bărbaţi şi 1 femeie). În prezent, 2 victime au fost transportate la spital”, a transmis ISU Timiş.

Alte două persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, a arătat sursa citată.

Potrivit polițiștilor, șoferul TIR-ului care circula din direcția Timișoara-Buziaș a încercat să evite impactul cu un autoturism oprit ce se pregătea să facă stânga și a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. După impact, alte trei mașini au fost lovite de TIR-ul scăpat de sub control.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei morţi şi patru răniţi într-un accident cumplit lângă Timișoara. Un TIR scăpat de sub control a făcut praf patru mașini