Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care doi adolescenţi sunt spulberaţi de un şofer beat, pe o trecere din Suceava. Accidentul a fost filmat de camere

Accidentul produs seara trecută, într-un cartier din municipiul Suceava, când doi adolescenți au fost loviți în plin de un şofer beat, chiar pe trecerea de pietoni, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 12:17

Vezi și

Un băiat de 17 ani și o fată de 16 ani au fost răniți grav, seara trecută, pe o stradă din zona Areni din Suceava, după ce o mașină i-a spulberat cu viteză în timp ce traversau regulamentar, pe trecera de pietoni. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi adolescenţi se aflau pe trecerea de pietoni, când autoturismul îi loveşte în plin şi îi aruncă la câţiva metri pe stradă. Imediat după impact, şoferul maşinii şi câţiva martori vin în ajutorul tinerilor.

Tânăr: Eram la 50 de metri în spatele şoferului şi acesta nu a frânat. A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat. Probabil nu era atent. 

Impactul a fost extrem de violent.

Șoferul beat nu şi-a găsit cuvintele pentru a da explicaţii

Pe acelaşi subiect

Medicii sosiţi la faţa locului au început imediat manevrele de resuscitare pentru unul dintre adolescenţi. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital cu răni grave. 

Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean Suceava: Un tânăr de 17 ani, conştient, stabil hemodinamic, policontuzionat, şi o tânără de 16 ani politraumatizată, confuză, dar stabilă hemodinamic. 

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului nu şi-a găsit cuvintele pentru a da explicaţii. 

Comisar șef Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Şoferul în vârsta de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, şoferul vinovat a fost testat şi cu aparatul drugtest, însă rezultatul a fost negativ. Probele biologice vor stabili valoarea exactă a alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care doi adolescenţi sunt spulberaţi de un şofer beat, pe o trecere din Suceava. Accidentul a fost filmat de camere