Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil cu români, pe autostrada M5 din Ungaria. Bucăţi din două microbuze s-au împrăştiat pe şosea, după un impact devastator

Accident teribil azi-noapte pe autostrada M5, între Szeged şi Budapesta! Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Zece români au ajuns în stare gravă la spital după ce un microbuz a intrat în plin într-o platformă care transporta un alt microbuz.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 20:17

Vezi și

Impactul violent s-a petrecut în jurul orei 3, ora României.

Platforma venise să tracteze microbuzul defect, aflat pe banda de urgenţă, în care erau două persoane. La un moment dat din spate a venit cu viteză un alt microbuz care a intrat în plin şi ei. Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi din maşini s-au împăştiat pe toată şoseaua.

Accident teribil în Ungaria. Zece români au fost răniţi

Pasagerii din cele două microbuze, toţi români, au fost grav răniţi.

Până la venirea echipajelor de intervenţie, în ajutor au sărit mai mulţi oameni aflaţi la faţa locului. Zece persoane au ajuns în stare gravă la spital printre care şi un bebeluş de patru luni şi o femeie însărcinată. Microbuzul în care se aflau cele opt persoane se îndrepta către Hamburg, Germania.

Traficul pe sensul către Budapesta a fost blocat zeci de minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Accident teribil cu români, pe autostrada M5 din Ungaria. Bucăţi din două microbuze s-au împrăştiat pe şosea, după un impact devastator