Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut doar nişte umbre cum au zburat". Adolescenţi spulberaţi cu maşina de un şofer beat, pe o trecere de pietoni din Suceava

Un accident grav s-a petrecut seara trecută într-un cartier din municipiul Suceava. Doi adolescenţi au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un şofer beat, chiar pe trecerea de pietoni. Cei doi sunt acum în stare stabilă, însă au suferit răni grave. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.  

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 11:20

Vezi și

Accidentul a avut loc pe o stradă din zona Areni, iar cei doi adolescenţi se aflau chiar pe trecerea de pietoni. Nu au mai avut timp să fugă din calea autoturismului, care i-a lovit din plin. 

Tânăr: Eram la 50 de metri în spatele şoferului şi acesta nu a frânat. A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat. Probabil nu era atent. 

Impactul a fost extrem de violent.

Adolescenţii loviţi pe trecere, în Suceava, au fost resuscitaţi şi transportaţi la spital

Pe acelaşi subiect

Medicii sosiţi la faţa locului au început imediat manevrele de resuscitare pentru unul dintre adolescenţi. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital cu răni grave. 

Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean Suceava: Un tânăr de 17 ani, conştient, stabil hemodinamic, policontuzionat, şi o tânără de 16 ani politraumatizată, confuză, dar stabilă hemodinamic. 

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului nu şi-a găsit cuvintele pentru a da explicaţii. 

Comisar șef Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Şoferul în vârsta de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, şoferul vinovat a fost testat şi cu aparatul drugtest, însă rezultatul a fost negativ. Probele biologice vor stabili valoarea exactă a alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Am văzut doar nişte umbre cum au zburat". Adolescenţi spulberaţi cu maşina de un şofer beat, pe o trecere de pietoni din Suceava