Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără este înjunghiată într-un supermaket din Cluj, filmat de camere. Imaginile atacului terifiant

Atacul şocant de vineri seară, într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde o tânără aflată la cumpărături a fost înjunghiată de un adolescent, a fost filmat de o cameră de supraveghere. După ce a atacat-o pe femeie, băiatul de 17 ani s-a făcut nevăzut.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 10:32

Vezi și

Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

Scenele terifiante au avut loc vineri seară, puţin după ora 18.00. În imaginile publicate de bzc.ro se vede cum tânăra de 33 de ani este atacată din senin de un adolescent în timp ce îşi făcea cumpărăturile, printre raioane. Băiatul s-a năpustit asupra ei şi a lovit-o cu un cuţit. Femeia s-a prăbuşit la pământ, iar agresorul a rupt-o la fugă.

Angajaţii magazinului au sunat la 112 şi au stat lângă tânăra rănită până când a venit ambulanţa. A ajuns la spital conştientă, dar starea i s-a înrăutăţit, iar medicii au fost nevoiţi să o intubeze. În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Acum, starea femeii este stabilă, a fost detubată, este conștientă și a fost mutată într-un salon unde va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul din Cluj, un recidivist. Deși mai atacase o femeie, băiatul a fost lăsat liber de judecători

Atacatorul n-a reuşit să fugă prea departe. A fost prins la câteva străzi distanţă de supermarket. Adolescentul a fost dus direct la sediul poliţiei și este cercetat pentru tentativă de omor. Băiatul era cunoscut cu probleme psihice aşa că a fost internat într-o clinică de specialitate, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

Individul, care nu o cunoştea pe tânăra pe care a atacat-o, este recidivist. La începutul anului atacase o altă femeie pe stradă cu o cărămidă, dar a fost lăsat liber. 

Judecătorii nu l-au considerat un pericol, aşa că i-au dat drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care o tânără este înjunghiată într-un supermaket din Cluj, filmat de camere. Imaginile atacului terifiant