Antena Meniu Search
x

Video Adolescentul din Cluj, care a înjunghiat o femeie în supermaket, e recidivist. La începutul anului atacase o altă femeie pe stradă, dar a fost lăsat liber

Adolescentul care a înjunghiat o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca mai fusese internat forţat într-un spital de psihiatrie. La începutul anului, s-a filmat în timp ce omora un pui de pisică şi anul trecut ar mai fi rănit o altă femeie cu o cărămidă. Judecătorii nu l-au considerat un pericol, aşa că i-au dat drumul. Băiatul de 17 ani, fiul unui medic, este acum din nou internat.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.11.2021, 19:49

Vezi și

Starea femeii este stabilă, a fost detubată, este conștientă și a fost mutată într-un salon unde va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală. Tot la spital este internat și atacatorul de 17 ani, dar într-unul de psihiatrie. Nu este pentru prima dată când ajunge într-o astfel de clinică. La începutul anului s-a filmat în timp ce chinuia și omora un pui de pisică pe care îl primise cadou. Tot în acea perioadă ar fi atacat pe stradă, o femeie, cu o cărămidă.

După doar luni a fost eliberat, deși procurorii au cerut ca perioada de internare să fie forțată. Acum este cercetat pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Adolescentul din Cluj, care a înjunghiat o femeie în supermaket, e recidivist. La începutul anului atacase o altă femeie pe stradă, dar a fost lăsat liber