Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul atacului este un adolescent de 17 ani

O femeie a fost înjunghiată în zona cervicală, vineri seară, într-un magazin din Cluj-Napoca, de un tânăr de 17 ani care a fugit imediat după atac. Polițiștii l-au identificat în scurt timp și l-au dus la audieri, pentru a stabili motivul faptei sale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.11.2021, 09:02

Vezi și

Femeia de 33 de ani a fost înjunghiată în zona cervicală și urmează să fie operată, potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean. În prezent, femeia este intubată. 

Adolescentul de 17 ani ar fi cu probleme psihice, în grija părinților.

Potrivit IPJ Cluj, totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, când poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Pe acelaşi subiect

Adolescentul care a înjunghiat-o pe femeie a fost prins

În baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. 

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Autorul atacului este un adolescent de 17 ani