Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un șofer inconștient forțează trecerea de cale ferată între stațiile Băneasa - Pantelimon, în București

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un șofer inconștient forțează trecerea la nivel cu calea ferată, printre barierele puse, între stațiile București Băneasa - Pantelimon, cartierul Andronache. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură.

De Veronica Micu la 01.11.2021, 16:48
Vezi și

În imagini se vede cum o mașină galbenă trece calea ferată, deși barierele sunt coborâte, șoferul continuându-și nestingherit drumul.

Reprezentanții CFR Infrastructură, care au publicat imaginile pe Facebook, au transmis că atât înregistrarea, cât și numărul de înmatriculare al autoturismului au fost transmise Poliției pentru identificarea șoferului.

Șofer inconștient forțează trecerea de cale ferată, în cartierul Andronache

"Bucureşti, 1 noiembrie 2021. UN ALT ȘOFER INCONȘTIENT forțează traversarea TRECERII LA NIVEL CU CALEA FERATĂ printre BARIERE.

Pe acelaşi subiect

Deși în ultima perioadă am sesizat public gravele abateri de la respectarea regulilor de circulație rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată, un nou caz de inconștiență a fost surprins duminică, 31 octombrie 2021, la ora 07.45, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între stațiile București Băneasa - Pantelimon, cartierul ANDRONACHE.

Imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului auto. CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto care încalcă în mod voit regulile de circulație prevăzute de CODUL RUTIER, prin monitoizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ!

Reamintim participanților la trafic importanță respectării semnalizării la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece:

  • O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă!
  • O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor!
  • O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!
  • O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!", a transmis CFR pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer inconștient forțează trecerea de cale ferată între stațiile Băneasa - Pantelimon, în București