Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent teribilist şi-a ucis prietenul în urma unui accident rutier, în Arad. Băiatul a furat mașina în timpul unui priveghi

Tragedie din cauza teribilismului. Un adolescent de 15 ani s-a urcat la volanul unei maşini. Dar nu singur, a mai luat cu el alţi patru prieteni mai mici. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa, după ce maşina s-a răsturnat într-un şanţ. Şoferul de ocazie nu era la prima abatere. Ba mai mult, autoturismul fusese furat din faţa unei capele. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.10.2021, 20:45

Vezi și

Nu se luminase de ziuă când cei cinci băieţi au pornit cu maşina pe drumul ce avea să-l coste viaţa pe unul dintre ei. Cel mai mic avea 12 ani, iar cel mai mare, şoferul, 15 ani. În jurul orei 5.30, chiar înainte de a intra în localitatea Berechiu, autoturismul a ieşit de pe şosea, a lovit un parapet și s-a răsturnat. 

Iulia Pop, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât resturi din vehicul sunt împrăștiate și acum pe o suprafata de 50 de metri pe câmp. Când și-a dat seama ce a făcut, şoferul de 15 ani a fugit. Nici nu s-a uitat la cei patru prieteni pe care îi avea în maşină, trei erau răniţi, al patrulea murise. 

Poliţiştii l-au găsit pe fugar câteva ore mai târziu. 

Claudia Iuga, IPJ Arad: Acesta a fost identificat şi condus spre audieri la scurt timp de poliţiştii rutieri, stabilindu-se că este vorba de un tânăr de 15 ani din localitatea Talpoş, judeţul Bihor. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul nu este la prima abatere

Ceilalți copii au fost audiaţi şi ei în prezenţa părinților și a celor de la Asistenţă Socială. A ieşit la iveală şi povestea. Şoferul de ocazie nu era la prima abatere. 

locaţie: Talpoş, jud. Bihor 

Localnic: Anul trecut s-a dat cu maşina peste cap. 

Reporter: Cum asta? 

Localnic: În sat, cu maşina lui taică-su. 

De data aceasta, a comis mai multe infracţiuni. 

Reporter: Dar maşina asta nu ştiţi a cui era? 

Localnic: Furată, e un mort la Talpoş şi e furată de la priveghi, de la capelă. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un adolescent teribilist şi-a ucis prietenul în urma unui accident rutier, în Arad. Băiatul a furat mașina în timpul unui priveghi