Antena Meniu Search
x

Video Motociclist spulberat de o şoferiţă. într-o intersecţie din Bucureşti: "Nimeni nu cedează trecerea acolo"

Un motociclist experimentat a ajuns la spital aseară, în urma unui accident rutier petrecut în centrul Capitalei. Aflat pe motor, tânărul a fost spulberat de o maşină într-o intersecţie. Potrivit anchetei preliminare, şoferiţa autoturismului nu ar fi acordat prioritate, iar tânărul de pe motor nu s-ar fi încadrat corespunzător pe banda de circulaţie. 

de Alexandra Bucuroiu

la 08.05.2021, 09:12

Vezi și

Băi, mă auzi? Eşti ok?

Sunt aici, la motorul tău.

Hai, ai grijă!

"Îl iubeşte dumnezeu, chiar foarte mult, doamne ajută să fie bine", spune mama motociclistului.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 26 de ani a fost găsit de echipajul medical conştient, însă acuza dureri la mâini şi picioare. 

Alexandra Bucuroiu, reporter Observator: Motociclistul venea de pe Calea Victoriei, iar şoferiţa se deplasa pe bulevardul Naţiunile Unite. Conducătorul auto nu ar fi acordat prioritate, iar motociclistul nu s-a încadrat corespunzător pe banda de circulaţie. 

"Probabil că a plecat şi dânsa tot pe verde, dar în momentul când ajungi în intersecţie trebuie să dai prioritate dacă ceilalţi vin. Probabil că nu l-a văzut", explică mama tânărului. 

Tânărul motociclist, transportat la Spitalul Universitar

Motociclistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar. Şoferiţa, în vârstă de 44 de ani, a dat ore în şir explicaţii în faţa poliţiştilor. 

"Aici este o problemă la semafor, şi eu era să fac de vreo 4 ori accident. Când se dă verde, aici se dă verde pentru stânga şi absolut nimeni nu cedează trecerea încolo. Se fac că nu ne văd sau probabil se aşteaptă să oprim, dar nu poţi opri instant pe motocicletă faţă de o maşină", spune un alt motociclist.

Andra Arsintescu - Brigada Rutieră: Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Motociclist spulberat de o şoferiţă. într-o intersecţie din Bucureşti: "Nimeni nu cedează trecerea acolo"