Antena Meniu Search
x

"Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu". Mara şi Ionuţ au murit după ce maşina lor a intrat în plin într-un TIR. O fetiţă a rămas orfană de ambii părinţi

Mara şi Ionuţ nu au putut sta prea mult departe unul de celălat. Au murit la diferenţă de câteva zeci de minute, după ce maşina lor a intrat în plin într-un TIR. În urma lor, o fetiţă a rămas singură şi va creşte acum fără ambii părinţi, care au avut parte de o moarte cumplită. 

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:21

Accidentul a avut loc pe DN 2B, în judeţul Buzău. Maşina în care se aflau cei doi soţi din Galaţi a intrat în plin într-un TIR. Perechea a rămas încarcerată între fiarele maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate. 

Ionuţ, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc. Mai târziu, ajunsă la spital, şi Mara l-a urmat în moarte. Inimia i s-a oprit definitiv la 29 de ani. 

TIR-ul era condus de un şofer de 59 de ani, care din fericire a scăpat cu viaţă.  „Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit cu viteză foarte mare din spate, a depășit un autoturism și un camion iar apoi a intrat în mine. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit şoferul TIR-ului, pentru buzoienii.ro.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Pe acelaşi subiect

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi, care au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe, scrie dobrogea.tv. "Fără margini această durere! Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu! Of, Gina, cum sa-ti transmit sa fii puternică când o parte din tine a devenit înger?"

"Dumnezeu sa-i odihneasca-n liniște și pace. Suntem alături de voi de aici de departe. Putere multa sa treceti peste acest mare necaz." "Dumnezeu sa o odihnească în pace și înger drum bun" "Nu pot să cred....Sincere condoleanțe și familiei putere să treceți peste această grea încercare!"

"DOAMNE, MAICA DOMNULUI SI FERESTE. VAI CE MARE NAPASTA SA ABATUT ASUPRA LOR.SUNTEM ALATURI DE VOI CU TOATA INIMA SI SA VA INTAREASCA DUMNEZEU. CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-I IERTE! OF DOAMNE!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu". Mara şi Ionuţ au murit după ce maşina lor a intrat în plin într-un TIR. O fetiţă a rămas orfană de ambii părinţi