Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 49 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac, în Teleorman

Un bărbat a murit sâmbătă după-amiaza după ce a intrat cu mașina într-un copac pe DN52, în județul Teleorman. Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc pe DN 52, între localitățile Furculești și Alexandria, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 22:04

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani din Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea o mașină pe DN 52, a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un copac.

În urma impactului, șoferul a murit. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ce spun poliţiştii

În data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 18:19 , pe DN 52, între localitățile Furculești și Alexandria a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de  49 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52 , a părăsit partea carosabilă lovindu - se de  un copac.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 49 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac, în Teleorman