Antena Meniu Search
x

Video "N-am văzut în viaţa mea așa ceva!". O casă din Cluj a fost spulberată din temelii de o explozie teribilă. Proprietarii, prinși sub dărâmături

Explozie puternică, ieri după-amiază, în localitatea Apahida, județul Cluj. O casă a fost spulberată din temelii, iar cei doi locatari, soţ şi soţie, au fost salvaţi în ultimul moment de vecini. Victimele, de aproximativ 60 de ani, care au suferit arsuri pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului, au fost transportate la spital. 

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 08:20

Vezi și

Ce s-a întâmplat aici?

A explodat.

Bubuitura puternică a distrus casa în totalitate și i-a speriat pe vecini.

Aşa ceva! N-am văzut în viaţa mea!

Pe acelaşi subiect

Bubuitură mare! Când a explodat şi au zburat toate cărămizile şi ţigla, na!

Bărbatul spune că a avut noroc că a parcat maşina câţiva metri mai încolo. 

M-am speriat, dară! Păi, dacă eram tocmai atunci, în timpul ăla, să fi venit în zona asta aici!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozia, produsă cel mai probabil în urma unei acumulări de gaze, nu a fost urmată de incendiu. Proprietarii casei, doi soţi de aproximativ 60 de ani, au fost salvaţi dintre dărâmături de un vecin. 

A zis că soţul a vrut să aprindă aragazul şi atunci a bubuit. Şi el tot e o rană aici pe piept. Şi ea, săraca, era sub un perete, o uşă acolo, a scos-o ginerele afară.

Când am văzut că iese praf, că fum nu era, am fugit foarte tare. 

Poarta era închisă, am sărit pe la colţul gardului. Şi am ridicat uşa, încă m-am tăiat puţin la un deget cu un ciob de sticlă, ca să putem să salvăm. 

O centrală defectă ar fi cauzat explozia, spun vecinii

Victimele, care au suferit arsuri pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Momentan, nu se cunoaște cauza exploziei, însă vecinii susțin că aceasta a fost declanșată de o centrală termică defectă.

Pompierii vor stabili în perioada următoare cauza exactă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » "N-am văzut în viaţa mea așa ceva!". O casă din Cluj a fost spulberată din temelii de o explozie teribilă. Proprietarii, prinși sub dărâmături