Antena Meniu Search
x

Explozie puternică, urmată de incendiu din cauza unei butelii. în Sibiu. Un bărbat de 78 de ani, ars pe braţe şi pe faţă

O explozie urmată de incendiu la o şură a avut loc, sâmbătă, în satul Presaca, judeţul Sibiu, din cauza unei butelii. Un bărbat de 78 de ani a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, pe braţe şi pe faţă, el fiind transportat de urgenţă la spital.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.06.2022, 22:29

Explozie puternică urmată de incendiu din cauza unei butelii. în Sibiu
Explozie puternică urmată de incendiu din cauza unei butelii. în Sibiu - Shutterstock - foto ilustrativ

Pompierii din Miercurea Sibiului au fost alertaţi despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Presaca. 

Explozie, urmată de incendiu

”Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă semnalate, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. În sprijinul pompierilor profesionişti au acţionat şi pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U Păuca.  La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta la o şură pe o suprafaţă de circa 60 mp”, transmite ISU Sibiu.

Un bărbat de aproximativ 78 de ani, conştient cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului ( braţe si faţă) a primit îngrijiri medicale şi a fost predat unui echipaj SAJ cu medic pentru transportul la UPU Sibiu. 

În urma incendiului au ars: şura în totalitate pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi bunurile aflate în interiorul acesteia (aparatură electrocasnică,  mobilier). Incendiul a izbucnit în urma verificării buteliei cu flacără deschisă, aceasta fiind verificată cu un chibrit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explozie puternică, urmată de incendiu din cauza unei butelii. în Sibiu. Un bărbat de 78 de ani, ars pe braţe şi pe faţă