Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Noi acuzaţii pentru elevul de 15 ani care şi-a bătut şi umilit doi colegi, în toaleta unui liceu din Bacău. A fost arestat preventiv

Se iau măsuri după ce o situație revoltătoare a fost semnalată la Liceul Tehnologic "Dumitru Mangeron" din Bacău. Un elev a fost umilit în toaleta unei băi de către un coleg, iar imaginile au provocat un val de indignare pe internet. Nici un alt coleg de clasă, la rândul său cu cerinţe educaţionale speciale, nu a scăpat de furia acestuia. Iniţial, adolescentul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe, iar joi seară s-a decis arestarea lui preventivă, pentru 20 de zile. Imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

De Redactia Observator la 03.02.2023, 09:51
Vezi și

Elevul de 15 ani de la Colegiul ”Dumitru Mangeron” din Bacău care şi-a bătut doi colegi încadraţi în categoria celor cu cerinţe educaţionale speciale, băgându-l cu capul în vasul toaletei pe unul dintre ei, a fost arestat preventiv, pentru 20 de zile, joi seară. Pe lângă acuzaţia iniţială, de lovire, elevului i se impută şi lipsirea de libertate în mod ilegal, după ce imaginile postate în spaţiul public au arătat că i-a obligat pe cei doi colegi să intre în toaletă, unde i-a bătut.

Măsuri în cazul elevului care a umilit un coleg în toaleta liceului din Bacău

”La data de 2 februarie a.c, poliţiştii băcăuani au continuat administrarea probatoriului în cazul tânărului de 15 ani, reţinut pentru loviri sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Astfel, s-a dispus extinderea urmăririi penale faţă de acesta, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de lipsire de libertate. Ulterior, minorul a fost prezentat instanţei care, la propunerea unităţii de parchet, a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe. 

 

Pe acelaşi subiect

Potrivit news.ro, poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce jurnaliştii de la Ziarul de Bacău au scris că mai mulţi elevi ai Colegiului ”Dumitru Mangeron” din Bacău i-au agresat pe doi dintre colegi, încadraţi în categoria celor cu cerinţe educaţionale specifice. Unul dintre agresori i-a lovit cu palmele peste faţă, i-au pus să stea în genunchi în faţa lui, să îi pupe mâna şi l-a băgat cu capul în vasul de toaletă pe unul dintre băieţii agresaţi.

Incidentul de la Liceul Tehnologic "Dumitru Mangeron" a fost filmat 

În imagini se vede cum cei doi băieţi sunt forţaţi să intre în cabinele băii, deşi ei se opun. Incidentul a avut loc, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău, în 26 ianuarie şi nu a fost unul singular, agresorul fiind acuzat că anterior a mai dat dovadă de comportament neadecvat faţă de colegi, el fiind sancţionat cu scăderea notei la purtare şi avertisment. Faptele tânărului bătăuş au devenit publice după ce bunicul unuia dintre elevi a postat filmarea cu agresiunea asupra celor doi elevi, pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Noi acuzaţii pentru elevul de 15 ani care şi-a bătut şi umilit doi colegi, în toaleta unui liceu din Bacău. A fost arestat preventiv